Még ma új előzetest kaphat a Marvel's Spider-Man 2

Még ma új előzetest kaphat a Marvel's Spider-Man 2

Érdemes figyelemmel követni a Marvel's Spider-Mannel kapcsolatos híreket, mert hamarosan nagy bejelentés érkezhet!

Az eddigi információk szerint már tudjuk, hogy a Marvel's Spider-Man folytatásában rengeteg ikonikus Pókember-gonosz, például Venom is megjelenik majd. Éppen ezért volt érdekes, amikor Venomot a játékban szinkronizáló színész, Tony Todd ledobott egy bombát tegnap Twitteren, miszerint „Óriási hír, holnap érkezik. Figyeljetek!”

Mit is jelenthet ez? Lehetséges, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ről érkező valamiféle hír vagy bejelentés várható, remélhetőleg valamilyen újabb ütős előzetest vagy akár gameplay videót kapunk, talán hamarabb, mint arra számítottunk. Egyébként a program kapcsán nagyon sokan várják, hogy a december 8-án érkező The Game Awards bemutatói között felbukkan. Erre önmagában a tweetből nehéz következtetni, ám Todd ezután retweetelte egy rajongó tweetjét, melyen Venom látható a játék leleplező traileréből. Ráadásul több olyan tweetet is elkezdett lájkolni, amiben rajongók afelől érdeklődtek, hogy a hírnek köze van-e az Insomniac legújabb címéhez.

A még 2021 szeptemberében bejelentett Marvel's Spider-Man 2 a 2018-as Marvel's Spider-Man közvetlen folytatása lesz. A játékban visszatér mindenki barátságos Pókembere, aki új kihívásokkal és ellenségekkel néz majd szembe, amelyek közül az egyik a már említett Venom lesz. A leleplezés óta azonban a Sony és a Marvel hallgatásba burkolózott a játék fejlesztésével és állapotával kapcsolatban. Azt azonban megerősítették már korábban, hogy 2023-ban érkezik a program, amihez talán érkezik multiplayer mód is.

Nyilván mindez csak feltételezés, ám mivel a játék megjelenését 2023-ra tervezik PlayStation 5-re, talán elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol beindul a játék hype-vonata, ami még több Marvel's Spider-Man 2 hírt hozhat magával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!