Hirdetés

LoL: Rekkles elindítja saját márkáját, de egyelőre rengeteg a kérdőjel

A svéd zseni hamarosan leleplezi a saját brandjét.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Ha legédesebb álmodból felkeltenek, majd azzal fenyegetnek, hogy egész életedben Yuumival és Teemóval kell játszanod, ha nem mondasz azonnal három európai e-sportolót, akkor mi lenne a válaszod? A népszerűségi mutatók alapján nem lenne meglepő, ha Vizicsacsi után Rekkles, majd Bjergsen/caPs/Perkz nevei jutnának az eszedbe. A svéd lövész 2023-ra az informátorok szerint visszatér a Fnaticba, ahol Rhukczzal együtt alkotják majd az egyetlen európai világbajnok alsó ösvényét. Carl Martin Erik Larsson azonban még egy lépést tett afelé, hogy sose merüljön a feledés homályába a neve. A közösségi média oldalain tegnap közzétett egy videót, amely alapján érkezik a saját nevével brandelt márkája, a Rekkles.

December 3-án lehull a lepel

Még ezen a héten elárulja majd a 26 éves ADC, hogy pontosan milyen dolgok lesznek elérhetőek a Rekkles.gg oldalon. Egyelőre a találgatás megy a rajongók részéről, de sokan úgy vélik, hogy a The KING in the North becenévre is hallgató játékos betör a divat világába, saját ruhamárkáját indítja el. Mások természetesen elkezdtek azzal mémelni, hogy igazából egy hatalmas bait az egész, nem lesz semmilyen érdemleges bejelentése Rekklesnek. Végül egy utolsó csoport egyszerűen csak a fnaticos bejelentésre számít.

Ami biztos, hogy elhúzta a mézesmadzagot a sztár, érdemes lesz december 3-án figyelni az eseményeket, mert nagy dobás készülődik a háttérben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted milyen márkát indít Rekkles?

Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!