LoL: Vizicsacsi bejelentette azt, amire rengetegen vártak

LoL: Vizicsacsi bejelentette azt, amire rengetegen vártak

A valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends-játékos nem marad csapat nélkül 2023-ban.

Folyamatosan pörög az átigazolási piac, egyre-másra jelentik be a csapatok a távozókat, valamint az új érkezőket. Az Astralis néhány napja engedte el Kiss "Vizicsacsi" Tamást, valamint Xerxét, a veterán párost. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a román dzsungeles sorsa, többen az EXCELt említették az ő neve kapcsán. Csacsi sorsát hasonlóan homály fedi még egyelőre, viszont kitette a világbajnoki negyeddöntőt is megjárt idéző, hogy nem kell aggódni, új otthonra talált.

Csacsi jövője

A posztjában leírta a 29 éves veterán, hogy több héten keresztül gyakorolt különböző együttesekkel, amíg végül sikerült megállapodni. Ez mutatja, hogy nagy érdeklődés volt Csacsi iránt, aki tapasztalatával, határtalan türelmével, szerénységével és stabil gyenge oldali stílusával beleillik olyan csapatokba, amelyek inkább a mid-bot tengelyen szeretnék elosztani az erőforrásokat. Egyelőre még a hivatalos bejelentést meg kell várni azzal kapcsolatban, hogy melyik titokzatos klub lesz majd az új otthona Vizicsacsinak, de a belsős informátorok szerint nem kell messzire költöznie. 

Ha minden a tervek szerint alakult, akkor a német első osztályban, a Prime League-ben bukkan fel hamarosan a magyar felső ösvényes. Az informátorok morzsái alapján a Berlin International Gaming, azaz a BIG vethette ki hálóját Csacsira, aki először harcolhat a győzelmekért az ERL-régió egyik legerősebb ligájában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Vizicsacsival egy szezonra szerződtek le, esetleg egész 2023-ra, talán több évre is?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.