FIFA 23: Máris kiszivárgott a követkető FUT-promó néhány játékosa

Természetesen ezúttal is szupersztárok kiléte lepleződött le.

A FIFA 23 World Cup Stories a következő promó, amely a 2022-es katari labdarúgó világbajnoksághoz tartozik az Ultimate Teamben. Természetesen ez sem kerülhette el a kíváncsi tekinteteket és a szivárogtatásokat, úgyhogy FUT Sheriff menetrendszerűen szállította az eseménnyel kapcsolatos híreket. Eddig öt játékos kilétét fedte fel, két spanyolt, egy angolt, egy németet és egy hollandot. Az utóbbi napok kissé talán lassabbak voltak az eddig megszokottaknál, de ismét felpöröghetnek a történések. Road to the World Cup, World Cup ICONS érkeztek, de itt még nincs megállás.

A világbajnokság csoportkörének végéhez közeledve az EA egy újabb tematikus eseményt húz elő a tarsolyából, a World Cup Storiest, amely még több különleges kártyát hoz a játékba. Az EA által közzétett ütemterv alapján a World Cup Stories promóció várhatóan 2022. december 2-án, pénteken indul. A fejlesztők azonban még nem erősítették meg hivatalosan a dátumot. Egyelőre az sem világos, hogy az új esemény egy vagy két hétig fog tartani. 

Az eddig felfedett játékosok alapján úgy tűnik, hogy ez a promó olyan játékosokra összpontosít, akik története kissé eltér a többiekétől. Például Virgil van Dijk, aki 31 évesen vesz részt az első nemzetközi tornáján, vagy épp Leroy Sané, aki nem volt ott Oroszországban négy éve, és most debütált a futballvilág legrangosabb tornáján. A kiválasztott játékosok az alapkártyáikhoz képest jelentős statfejlesztéseket kapnak, hogy a játék ezen szakaszában is erősnek számítsanak. Azt, hogy ez sikerül-e, tényleg a meta részei lesznek-e, illetve a későbbiekben esetleg kapnak-e még erősítést, egyelőre nem tudjuk.

Az alábbi tweetekben megtekinthetitek a kiszivárogtatott játékosokat és becsült statjaikat.

Rashford történe sem mindennapi. Kedden Wales ellen kétszer is betalált, gólörömével pedig a napokban elhunyt barátjára emlékezett, a találatot is neki ajánlotta. Ma este a C és D jelű kvartett sorrendje is eldől, előbb Ausztrália-Dánia és Franciaország-Tunéza találkozókat rendeznek, őket követi a Lengyelország-Argentína és a Mexikó-Szaúd-Arábia összecsapás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!