A Riot fejlesztői színesíteni akarják a dzsungeles hősök társaságát

A Riot fejlesztői színesíteni akarják a dzsungeles hősök társaságát

Akkor vár ránk az előszezon.

Már csak pár nap van hátra az idei ranked szezonból. Ilyenkor általában még jönnek az utolsó pillanatos meccsek és persze a fogadkozások, hogy “most meglesz”. Persze a legtöbb esetben ezek az utolsó pillanatos hajrák nem hozzák meg a várt eredményt, de persze a remény hal meg utoljára. Viszont van egy pontja a játéknak, ami a következő szezontól bizony nagyon megváltozik. A dzsungelbe új állatok költöznek és ők most a barátaink lesznek.

A fejlesztők elmondása alapján a változás egyik célja volt, hogy egy kis változatosságot hozzanak ebbe a szerepkörbe is. Szerintük egy toppos egy mides de még a lövész vagy a támogató is sokkal több lehetőség közül választ. Ezzel szemben a dzsungelesnek csak kevés lehetősége van, ha igazán azt szeretné, hogy releváns hatása legyen a játékra. Hecarim, Graves és Viego nagyon rendben van. De a tény, hogy ennek a három hősnek a globális választási százaléka 10% fölött van, azt mutatja, hogy itt azért nincs minden rendben.

“Szerintem iszonyatosan király, amikor egy új, szokatlan karaktert látunk a dzsungelben. Nincs okunk arra, hogy ezt a szerepet csak exkluzívan egy maroknyi karakternek adjuk oda. Ha más ösvényeken működnek a különböző játékstílusok, akkor annak itt is meg kell jelennie.”

Az ígéretek alapján a dzsungel szörnyekre mért sebzésünk nagy része az állatkáinkból jön majd. Ez pedig azt hozza majd magával, hogy a szerepre alkalmas karakterek tárháza bővül majd. Ki tudja, hogy kivel találkozunk majd ha benézünk a fák a közé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!