A rajongók érdekében elhalasztották a Disney Speedstorm megjelenését

A rajongók érdekében elhalasztották a Disney Speedstorm megjelenését

Az időt pedig arra használják majd fel, hogy még királyabb legyen a játék.

Februárban jelentették be és a tervek szerint jól haladtak a munkálatokkal, emiatt már 2022-ben ki akarták adni a játékot, de most lefújták a dolgot és végül elhalasztották a Speedstorm premierjét 2023-ra. A Disney Speedstorm alapvetően egy gokart versenyzős alkotás, de az ágyúgolyófutam mintájára itt is engedélyezett az egymással való kiszúrás és csatázás. A videójáték a Disney és a Pixar hőseit és gazembereit állítja szembe egymással a versenypályákon.

„Szorgalmasan dolgozunk azon, hogy egy fantasztikus élménnyel ajándékozzuk meg a rajongókat a Disney Speedstorm révén. Azt akarjuk, hogy a szurkolók ne csak jól szórakozzanak, hanem élvezzék is a pörgős versenyeket. Ezt szem előtt tartva és alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a Disney Speedstorm megjelenését, hogy megfeleljünk saját és a közösség elvárásainak, valamint még magával ragadóbb versenyzési élményt, testreszabási lehetőségeket, játékmódokat szeretnénk biztosítani nekik.” - mondta a Gameloft.

Egyébként a Disney Speedstorm támogatni fogja a platformok (cross-platform) közötti játékot, ha megérkezik. Ennek értelmében együtt játszhatnak majd a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch és PC-s közösségek. A PC-t illetően Steamen és Epic Games Store-on is tiszteletét teszi majd a játék.

A Gameloft azt is hozzátette, hogy a következő hetekben további információt is közzétesz majd a játékkal kapcsolatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!