Hirdetés

Válaszd ki a 2022-es jól megérdemelt jutalmadat!

Az újoncok tapasztalt parancsnokokká, a tapasztalt játékosok veteránokká válnak, a veteránok pedig legendává.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

minden tankparancsnokot, aki 2022. november 29-e előtt kezdte a karrierjét, ajándékkal jutalmazza a Wargaming. Ez az ajándék 2022. november 30-ától lesz elérhető és egészen 2023 novemberéig lesz megszerezhető.

LÉPJ BE A JÁTÉKBA, ÉS SZEREZD MEG AZ AJÁNDÉKODAT!

A jól megérdemelt jutalmad tartalma attól függ majd, hogy mikor regisztráltál a World of Tanksbe. Hogy megszerezd az ajándékodat, csak jelentkezz be a játékba! A normál játékbeli tartalmak mellett tokeneket is szerezhetsz, és átválthatod őket értékes jutalmakra a játékbeli bolt különleges szekcióján belül. A választásra egy egész éved lesz!

VÁLASZD KI, AMIT SZERETNÉL!

Minden World of Tanksben eltöltött év után 1 tokent fogsz szerezni (az 1 évvel rendelkező játékosok 2 tokent kapnak). Használd ezeket a tokeneket, hogy beváltsd őket az általad választott extra tárgyakra. Válassz 3D-stílusokat, nulladik készséggel rendelkező univerzális harckocsizót (szabadon kiválaszthatod a nemzetiséget, a kezelt járműtípust és a fő képzettséget), fejlesztett felszereléseket és még sok más klassz dolgot.

Nézd át a játékbeli boltot, és kattints a Jól megérdemelt jutalmak fülre, hogy áttekinthesd a tokenekért megvásárolható jutalmak teljes listáját. Vásárold meg a kedvenc tárgyaidat azonnal vagy szerezd meg őket egyenként 2023 novemberéig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!