Szerezd meg Arnold Schwarzenegger kedvenc tankját!

Indulj csatába a tankkal, amelyet Arnold Schwarzeneggerrel alkotott meg a Wargaming.

Az ünnepi sürgés-forgásnak vitathatatlan sztárja a sokoldalú VIII-as szintű amerikai közepes tank, az M47 Iron Arnie. Ahogy a neve is jelzi már, ez az egyedi tank közvetlenül kapcsolatban áll Arnold Schwarzeneggerrel, az egyik díszvendégünkkel a 2023-as Ünnepi hadművelet során. 

Biztos hallottál már róla, hogy Arnie egy tapasztalt harckocsiparancsok, aki az osztrák hadseregben szolgált 1965 és 1966 között. Ez idő alatt Arnie az M47 Patton II (331) tankot vezette. Később megvásárolta ugyanezt a járművet, amelyen a kiképzése is zajlott, és most saját jótékonysági tevékenységét támogatja vele. Arnie tökéletesen tudja vezetni és működtetni ezt a járművet, így ki másra hagyatkozhatnánk, mint rá, hogy még jobbá tegyük ezt a járművet?!

Előnyök és játékstílus

Az M47 Iron Arnie-t a híres amerikai tankszéria „nehezebb” változatának is hívhatnánk, jobb páncélzattal és erőteljesebb fegyverzettel felszerelve. A harckocsi tornyát és testét extra fémlemezekkel erősítettük meg, hogy jobban ellen tudjon állni az ellenség lövéseinek, így magabiztosan játszhatsz majd ezzel a tankkal a frontvonalon.

Kattints a fenti képre és tekints meg még több képet a harckocsiról galériánkban!

A tank hagyományos 90 mm-es lövegét kicseréltük egy ennél is erőteljesebb 105 mm-es ágyúra, hogy megnöveljük a harckocsi tűzerejét. A közepes tankok között kiemelkedő 230 mm-es páncélátütés (AP-lőszerrel) segítségével még a jól páncélozott ellenségeket is meg tudod sebezni. A megbízható elülső páncélzatának és az ijesztő, nagy páncélátütéssel rendelkező lövegének köszönhetően ez a közepes tank könnyedén betöltheti a frontvonalon harcoló tank szerepét, és támogathatja a nehéztankokat az ellenséges vonal áttörésében. Azonban arra figyelj, hogy a tank célzási ideje és pontossága nem a legjobb a szintjéhez képest, tehát a távoli mesterlövész szerep nem ideális ehhez a tankhoz.

Az M47 Iron Arnie különleges megjelenésű és Arnold aláírása is megtalálható rajta. A felejthetetlen külső a hírességek kisugárzását idézi, így te lehetsz a csatatér sztárja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.