Ünnepi hadművelet 2023: A Mikulás segítői

Ünnepi hadművelet 2023: A Mikulás segítői

Csatlakozz kedvenc tartalomkészítőd csapatához és segíts neki az ünnepi jókedv terjesztésében nagyszerű jutalmakért.

A World of Tanks legújabb közösségi eseményén minden részt vevő tartalomkészítő egyedi regisztrációs bónuszkódot kap az eseményre. A játékosok csak egy résztvevő csapatához csatlakozhatnak és a regisztráció után nem lehet csapatot váltani. Ünnepi jókedvpontokat a közösségi közreműködő regisztrációs kódjának beváltásával, a napi ünnepi hadműveleti küldetések (Millától és Arnie-tól származó harci küldetések) teljesítésével, valamint a Normál csaták során gyűjthetsz. A Millától és Arnie-tól származó, teljesített harci küldetések, valamint a Normál csaták csak akkor számítanak az esemény előrehaladásába, ha már beváltottad a regisztrációs kódot. A megszerzett eseményjutalmak kiosztása a közösségi közreműködők belátása szerint történik és ezt a Wargaming nem befolyásolja. 

HOGYAN MŰKÖDIK 

1. Válaszd ki a kedvenc közösségi közreműködődet, és váltsd be az adott bónuszkódot ( fiókonként csak egyet). 
2. A feliratkozásért máris három ünnepi jókedvpont jár.
3. Teljesítsd a Millától és Arnie-tól származó, napi szintű harci küldetéseket, és gördülj ki Normál csatákba, hogy ünnepi jókedvpontokat szerezz. 
4. Gyűjtsd a pontokat a választott csapatod előrejutásáért, hogy feloldhasd a jutalommérföldköveket. 
5. A jutalmakat a tartalomkészítők fogják kiosztani a közösségüknek 

Az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy a Wargaming-felhasználónevedet megemlítsük és/vagy megjelenítsük annak a streamernek a Twitch-csatornáján, akinek a kódját beváltottad. Ez csak a stream során történik meg egy automatikus streamriasztás, streamerbejelentés vagy egy ranglistabővítés formájában.

PIROS SAPKÁS HADOSZTÁLY 2D-STÍLUS

Minden játékos megkapja a „Piros sapkás hadosztály“ 2D-stílust, amint a harmadik mérföldkő feloldásra került a választott CC számára! Egy mérföldkő elérése után a tartalomkészítő kiválaszthatja a jutalmat a különböző jutalomcsomagok közül. Választhatnak prémium járműveket, World of Tanks prémium fiókot, személyes tartalékokat, testreszabási elemeket és még sok mást a közösségük számára!  

A fenti képre kattintva galériánkban veheted szemügyre a mindenki számára elérhető 2D-stílust. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.