Ki lehet számolni, hogy melyik a legjobb CS:GO-láda? – De még mennyire!

Ki lehet számolni, hogy melyik a legjobb CS:GO-láda? – De még mennyire!

A haszon így sem garantált, de egy kis extra szerencsét csiholhatunk magunknak a statisztikával.

Szögezzük le rögtön a legelején. A szerencsejáték csak felelősségünk teljes tudatában, tudatosan űzhető, egészséges körülmények között, ismerve a határokat. Tetszik vagy sem, a CS:GO-ládák nyitogatása is szerencsejáték, akár függőséget is okozhat és beláthatatlan problémákhoz vezethet. Szintén fontos kijelenteni, hogy nincs tuti taktika, nincs olyan módszer amivel biztosan nyereséget szerezhetünk a ládákból, de statisztikát azért böngészhetünk és megnézhetjük, hogy a matematika szerint mely ládákkal érdemes a leginkább foglalkozni és melyeket kell messziről elkerülnünk.

Nincs ebben semmi bonyolult, a cases.jonesy.moe mindent összegez nekünk. Fontos, hogy átlagos értékekről van szó, szóval egyes játékosok eltérő eredményeket tapasztalhatnak, de az átlag akkor is ezt a képet mutatja. Az odlal mindent figyelembe vesz a számítások során, a ládák árától kezdve, a kulcsok árán át, egészen a bizonyos kategóriájú skinek százalékos előfordulásáig és azok átlagos floatjáig minden benne van a képletben ami kell. Ami minket különösen érdekel az a Return on Investment oszlop, ami azt mutatja, hogy aza dott ládából hány százaléknyi esélyünk van valami profitot érő skint nyitni.

Ezt láttad már?

Ezek alapján, úgy tűnik, hogy a legjövedelmezőbb CS:GO-láda a Weapon Case 3, míg a legrosszabb, amit inkább messzire kerüljünk el, az az eSports 2013 Case és szorosan mögötte a Glove Case. Még egyszer hangsúlyozzuk, szerencsejátékot űzni nem egészséges, de ha mindenképpen érdekel titeket a CS:GO-ládák kinyitása, akkor előtte böngésszétek át ezt a listát és nézzétek meg mit érdemes kinyitni és mit nem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: theloadout.com

Kövess Minket!