Hirdetés

BRÉKING: Itt a The Last of Us TV-sorozat legújabb előzetese!

Csak győzzük kivárni a januári premiert! Ez elképesztően jónak ígérkezik.

Hirdetés

Indiana Jones 5, Guardians of the Galaxy vol. 3, The Mandalorian 3. évad. Ezekről mind-mind kaptunk infókat és előzeteseket az éppen Sao Paulóban zajló CCPX-ről ám egy valami kimaradt. Az a sorozat, ami talán a leginkább érdekelt minket az Expóról, ez pedig nem más, mint az HBO The Last of Us szériája!

Bár megvárattattak minket, szerencsére nem maradt el az új előzetes. Több, mint 2 perces, lehengerlően hangulatos új trailet kapott a The Last of Us TV-s feldolgozása, ami 2023 január 16-án debütál majd az HBO Max kínálatában. De elég is volt a szócséplésből, jöjjön az előzetes amire vártunk, jöjjön az előzetes, ami minden idők talán legjobb videójátékadaptációját vetíti elénk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés