A Char Mle. 75: egy félelmetes felderítő két sebességmóddal

A Char Mle. 75: egy félelmetes felderítő két sebességmóddal

Ez a jármű nem csak azért különleges, mert ez az első, nagy dobozokból megszerezhető, IX-es szintű prémium jármű – hanem mert ez az első IX-es szintű prémium könnyűtank is egyben!

A jármű tökéletesen alkalmas az aktív felderítőszerep betöltésére és az ellenséges tankok levadászására. A World of Tanks világában nincs a Char Mle. 75-höz hasonló tank, mivel két különleges jellemzővel is rendelkezik egyszerre:

  1. Gázturbinás motor
  2. Sorozatlövő automata töltőberendezés

A gázturbinamotornak köszönhetően a Char Mle. 75 két sebességmóddal is rendelkezik: normál móddal (alapértelmezett) és a gyors móddal (a nagyobb sebesség eléréséhez). A normál módban a végsebesség 55 km/h. Ha azonban átváltasz a gyors módra, a végsebességed a 75 km/h-t is el fogja érni, így az egyik leggyorsabb lánctalpas jármű lehet a játékban! Ugyanúgy, mint a BZ-176-nál, itt is a harckocsi lövege jelenti a legnagyobb veszélyt. A Char Mle. 75 egy hatlövedékes automata töltőberendezéssel van felszerelve, amely 3 lövedéket lő ki egy sorozat alatt, minden lövedékkel 200 életerőnyi sebzést okozva. Mindössze két kattintásra van szükséged, hogy lövedékek záporát zúdítsd az ellenségedre!

A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol még több játékbeli fotót tekinthetsz meg a Char mle. 75-ről.

Ahhoz, hogy hozzá tudj szokni ehhez a vadászhoz, és legjobban ki tudd használni a sebes játékmenetét, ügyesen kell majd játszanod. Folyamatosan elemezned kell a harctéri helyzetet, és a két sebességmód között váltogatva alkalmazkodnod kell hozzá. Ha szükséges, akkor betöltheted az aktív felderítő és a megkerülő manőverre építő villámgyors tank szerepét is egyszerre, és így végezhetsz az elkóborolt és az alacsony életerővel rendelkező ellenséges tankokkal is. Ha kordában tudod tartani a Char Mle. 75 hurrikáni sebességét, akkor biztosan döntő szereped lesz majd a csapatod győzelmében.

A Char Mle. 75 azzal sajátossággal rendelkezik, hogy a motormódok közötti váltás befolyásolja a tank harci jellemzőinek egy részét. Nézd meg az alábbi táblázatban a cirkáló és a gyors mód közötti paraméterbeli különbségeket. 

Tulajdonságok

Cirkáló mód

Gyors mód 

Végsebesség / tolatási sebesség 

55 / 20 

75 / 30 

Mozgó jármű álcázása (%) 

28,5 

21,4 

Álló jármű álcázása (%) 

28,5 

21,4 

Motor teljesítménye (LE)

850 

1250 

Toronyforgási sebesség

65 

20 

Látótávolság (m)

370 

350 

Célzási idő (s)

2,8 

3,5 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.