LoL: Infinity Edge vagy Navori Quickblades a jobb választás?

LoL: Infinity Edge vagy Navori Quickblades a jobb választás?

A két tárgyat nem birtokolhatjuk egyszerre, szóval döntnünk kell.

A Határtalan penge (Infinity Edge) hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb tárgy az AD-s hősök körében, nagyon sok hősnél kihagyhatatlan elem volt, és power spike-ot jelentett, ám egy drága tárgy volt. Azonban az előszezon kezdetén a 12.22-es patch-csel módosítottak a Navori gyorspengéken (Navori quickblades), amellyel igazi kihívójává vált az IE-nek.

Mivel a két tárgyat nem lehet egyszerre birtokolni (ahogy a Guinsoo dühpengét sem velük), választanunk kell, melyik mellett döntünk. A frissítés után pedig azt láthatjuk, hogy sok hősnek a Navori épült inkább be a buildjébe. Az alábbi képeken látható a két tárgy.

A Navori Quickbades egyik egyedi passzívja, hogy a képességeid akár 20%-kal nagyobb sebzést okoznak a kritikus csapási esélyedtől függően. Valamint, ha legalább 60% a kritikus sebzési esélyed, a támadásaid 15%-kal csökkentik a nem végső képességeid hátralévő töltési idejét.

l

Például Gangplank az egyik ilyen karakter, ahol a Navori az, amelyik sűrűbben felbukkan a  buildjében. Habár az IE papíron 10-zel több sebzést ad, a tesztek azt mutatják, mégis a Navorival okozod a nagyobb sebzést, függetlenül attól, hogy a hordó krittel-e vagy sem. A képességgyorsítás mindig jól jön, és a kalóz esetében a hordók is többet sebeznek vele. 

Lucian esetében még mindig többet választják az IE-s buildet, de győzelmi arányban a Navori a nyerő. Ugyanez igaz Xayah és Kai'Sa esetében is, Tryndamere-re pedig szinte csak ezt a tárgyat választják platinum és afelett. A felújított tárgy egyszerűen erősebbre sikeredett sok hős esetében, mint az IE.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!