Hirdetés

Ünnepeld a futballt a Prime Gamingből származó új parancsnokkal

Ha igazi futballrajongó vagy, akkor biztos tisztában vagy már vele, hogy az idei év utolsó két hónapja igazán forró lesz!

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Az esemény alkalmával kapni fogsz egy parancsnokot, aki igazán jól tud cselezni; két matricát, hogy meg tudd mutatni, mennyire is szereted a játékot; egy medált, amellyel bővítheted majd a gyűjteményedet; és egy WoT Prémiumfiók-napot. Szerezd be minél hamarabb, ugyanis a csomagot december 13-áig érheted majd el.

Íme a garantált jutalmak teljes listája:

 • Egy egyedi parancsok: Ferenc
 • 3 db Kezdő sípszó matrica
 • 3 db Győztes gól matrica
 • 1 db Örök klasszikus medál
 • 1 WoT Prémiumfiók-nap
 • 5 küldetés, amely 5× XP-t ad győztes csata esetén

Szabd ízlésedre a jutalmaidat

A Csatár csomag egy 10 napos járműbérletet és egyéb választható jutalmakat is tartalmaz. Válassz kettőt a következő 6 jutalom közül:

 • 10 napos járműbérlet a VIII-as szintű szovjet nehéztankhoz, az IS-3A-hoz. Emellett lehetőséged lesz megvásárolni a járművet a Prémium boltban 15%-os kedvezménnyel.
 • 10 napos járműbérlet a VIII-as szintű német könnyűtankhoz, a HWK 30-hoz. Emellett lehetőséged lesz megvásárolni a járművet a Prémium boltban 15%-os kedvezménnyel.
 • 10 napos járműbérlet a VIII-as szintű svéd közepes tankhoz, a Lansen C-hez. Emellett lehetőséged lesz megvásárolni a járművet a Prémium boltban 15%-os kedvezménnyel.
 • 10 napos járműbérlet a VIII-as szintű szovjet közepes tankhoz, a T-54 mod 1-hez. Emellett lehetőséged lesz megvásárolni a járművet a Prémium boltban 15%-os kedvezménnyel.
 • 5 küldetés, amely 5× XP-t ad győztes csata esetén
 • 5 Pótellátmány

Az 1.18.1-es frissítés megjelenését követően a Prime Gaming-csomagok közvetlenül elérhetők lesznek a játékkliensben. Hozzáadtunk egy új hozzáférési pontot az előfizetés-alapú termékeinkhez, ahonnan könnyebben nyomon követheted és megszerezheted az új csomagokat.

Ehhez nyisd meg a fiókod információs oldalát a garázs bal felső sarkában. Ott kattints a képernyő jobb felső sarkában található Előfizetések panelre. Ekkor megjelenik az Előfizetések képernyő a Prime Gaming-termékkel. Ez a panel a jelenleg elérhető csomagból hátralévő időt jelzi, emellett itt található a Wargaming.net- és az Amazon-fiókod összekapcsolására, a csomag begyűjtésére és a jutalmak kiválasztására szolgáló gomb is (attól függően, hogy interakcióba léptél-e már a csomaggal). A Prime Gaming panelre kattintva mindent megtudhatsz az aktuális csomagról és annak tartalmáról.

Mostantól biztosan nem maradsz le a Prime Gaming exkluzív tartalmairól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!