Project L: Még több játékmenet érkezett a LoL-os verekedős játékhoz

Project L: Még több játékmenet érkezett a LoL-os verekedős játékhoz

Ha már tűkön ülve várjátok a Project L-t, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt a videót.

A Riot Games közel 7 perces videót osztott meg a Project L-ről, a League of Legends karaktereire épülő verekedős videójátékról. A fejlesztői naplóban Shaun "Unconkable" Rivera (game director) árult el részleteket a hősök mozgásáról, a tagelésről, sőt először mutattak arról jeleneketek, amint Illaoi harcol ellenfelével.

Mi derül ki a legújabb Project L-videóból?

Eredetileg 1v1-re tervezték a játékot, aztán inkább úgy döntöttek, hogy bevezetik a tagelés rendszerét, vagyis 2 játékos ül a képernyők előtt, de összességében 4 egységet irányítanak 2v2 formátumban. Nem biztos, hogy ezen a néven, de a Project L-ben szerepet kap az Assist Actions (a nem aktív hős segíti az aktív hőst valamilyen interakcióval), a Handshake Tag (az aktív hős behívja a nem aktív hőst, majd cserélhetnek) és a Dynamic Save (a kombók megtörhetőek a nem aktív hős behívásával körönként egy alkalommal).

A mozgás részleteit sem rejtette véka alá Unconkable. A hősök képesek futni (running), normális méretűt ugrani (jump), csúszni (dash), egymás után többször, összefűzve csúszni (chain dash), nagyot ugrani (long jump) és nagyon nagyot ugrani (super jump). Rengeteg eszköz áll rendelkezésre a kontroller mögött ülők számára, hogy látványos akciókat kezdeményezzenek. Mivel családbarát alkotásról van szó, ezért vér egy csepp, annyi nincs a videóban, várhatóan a végleges verzióban is ezt az elvet követi majd a Riot. Pontos megjelenési dátumot nem árultak el a rioterek, remélhetőleg 2023-ban, legkésőbb 2024-ben már leülhet bárki majd az ingyenes Project L elé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik ez a "tag-rendszer"?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.