Ritkán kap egy játék ilyen bemutatót, filmbe illő lett a Forspoken új, 10 perces trailere

Ritkán kap egy játék ilyen bemutatót, filmbe illő lett a Forspoken új, 10 perces trailere

Alapos betekintést enged a játékba a Forspoken új gameplay videója, melyet maga a főszereplő, a Frey bőrébe bújó Ella Balinska személyesen mesél el.

Utazása elején Freynek egyetlen célja van, meg akarja találni a haza vezető utat. Azonban kalandja során egyre szorosabb kötelék alakul ki közte és Athia között, útja során pedig megismerkedik néhány, számára később fontossá váló karakterrel is. Különösen egy gyermek kerül hozzá nagyon közel. Azonban nem mindenki barátságos ebben a varázslatos új világban. Van egy különösen veszélyes varázslónő, Tantus, aki különös kegyetlenséggel igyekszik fenntartani az uralmát. Éppen ezért egy nap ellátogat az egyik nagyobb városba és elpusztít mindenkit, aki az útjába kerül. Szinte teljesen kiírtja a lakosságot, ennek hatására Frey bosszútól szomjasan keresi fel Tantust a saját várába és természetesen egyetlen cél vezérli, elpusztítani a gonoszt. Miközben átkel Athia földjén, elképesztő lényekkel kerül szembe Frey, de időközben megtanulja azt is, hogy ezeket különleges métely fertőzte meg, amelyek így kifordulnak önmagukból. Majd miután ténylegesen szeretne visszatérni New Yorkba, egy másik varázslónő, Taunta Olas ezt ellene fordítja, így ezt követően semmi nem az már, mint aminek tűnik.

Az alábbi 11 perces videóban jó néhány boss fightot láthattok, illetve megcsodálhatják a Frey fantasztikus képességeit is, valamint betekintést kaptok Athia lenyűgöző, ám de annál veszélyesebb világába. A trailerben egyébként a mesélő szerepét a Frey-t játszó Ella Balinska ölti magára, mosolyával pedig rögtön tudni fogod, hogy ez a játék egészen különleges cím lesz:

A Forspoken demoja egyébként már játszható PlayStation 5 konzolon, a teljes megjelenésre pedig 2023. január 24-én esedékes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!