Négy perces előzetesben fedték fel a Death Stranding második részét

Négy perces előzetesben fedték fel a Death Stranding második részét

Sejthető volt, hogy Hideo Kojima nagyszabású alkotása, a Death Stranding folytatása nem csak egy légből kapott dolog, most viszont hivatalosan is kijelenthető, tényleg elkészítik a második epizódját.

A 2022-es Game Awards-on maga a játék első számú embere, Kojima fedte fel a projektet, amely nem is lehetett más, mint a Death Stranding 2.

Nem is akármilyen bemutatóval rukkolt elő Kojima, hiszen a TGA egyik leghosszabb előzetesét vetítették le a jelenlévőknek, ráadásul a videójáték gurura jellemző módon a kedvcsináló tele van kétértelmű jelenetekkel. Ez meg is alapozza azt, hogy a következő hetekben, illetve a játék megjelenésééig a rajongók egy része biztosan kutakodni fog az újabb információk után és sok időt szán majd a látottak értelmezésére, megfejtésére.

Az előzetesben feltűnik egyébként több színész is, mint például az újonc Elle Fanning, de visszatér Léa Seydou és Norman Reedus – aki meglepő módon kissé megőszült az első rész óta – is. Nem sokat láttunk azonban az új szereplőkből a Death Stranding 2 előzetesében, viszont feltűnt egy új maszkos férfi egy gitárral a kezében, akit elvileg a híres videojáték-szinkronszínész, Troy Baker alakít.

Bár a trailer nagy része Fragile-ra összpontosít, az egyik, de a végére azért feltűnik maga Sam Porter is, így alighanem ismét az ő bőrébe bújhatunk majd, már csak azért is, mert a következőkkel zárul a videó:

„Itt az ideje, hogy ismét útra kelj és nekivágj egy új kalandnak.”

A Death Stranding 2 előzetese után színpadra lépve Hideo Kojima elmondta, hogy valójában a koronavírusjárvány előtt írta meg a folytatás történetét, de a járvány kitörése után újraírta. Emellett beszámolt arról is, a Death Stranding 2 mellett van egy másik projektje is, de erről többet sajnos nem tudtunk meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!