LoL: Visszatért a dzsungelesek egyik kedvenc stratégiája

LoL: Visszatért a dzsungelesek egyik kedvenc stratégiája

Újra előkerülhetnek azok a hősök, amelyek profitálnak ebből a taktikából.

A 12.23-as League of Legends-frissítés alaposan belenyúlt az előszezonban megváltozott dzsungelbe. Változtattak az XP-szerzésen, a kísérőállatkák sebzésén, sőt még a jutalomfalatkák sem úszták meg változtatás nélkül. A legnagyobb módosítást azonban nem ezek, hanem maguk a táborok kapták, azon belül is a leashelés (póráz) mechanikája. A Riot Games igyekezett úgy alakítani a dolgokat, hogy a szörnyek takarításában ismét szerepe legyen a pozicionálásnak és a kite-olásnak, de mégse ugyanazok a viszonyok uralkodjanak, mint a 12.22-es patch élesedése előtt.

Ismét működik a táborok összehúzása, a doublecamping

Vannak olyan karakterek a játékban, amelyek kifejezetten örülnek annak, ha egyéb nehezítő tényező nélkül tudnak egyszerre két campet pusztítani. Fiddlesticks, Zac, Lillia, Kayn és Hecarim talán a legjobb példa erre a stratégiára, de más hősökkel is megoldható, ha épp erre van szükség.

Phylaris videójából tökéletesen kivehető, hogy a dzsungeles szörnyek mekkora távolságra hagyják el a kezdőhelyüket, vagyis hol van az a pont, ahol még lehet játszani az aggróval. 1 perc 34 másodperctől láthattok egy nagyon furcsa, vélhetően nem szándékos interakciót, amelyben a Krugok, a Vörös szederhát és a kísérőállatka játssza a főszerepet. Úgy lehet sebezni a gólemeket, hogy egyáltalán nem üti meg őket a karakter, sőt még rálátást sem kell hozzá biztosítani a táborra. Ez tisztán egy bugnak tűnik, csak saját felelősségre próbáljátok ki éles mérkőzésen.

A jungle szerepkör még mindig talán a legnehezebb az egész LoL-ban, de a 2023-as előszezon változtatásainak következtében mindenképpen könnyebb lett az alapvető taktikák elsajátítása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használtad már a táborok összehúzásának taktikáját?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.