A Tesla ünnepi frissítése elhozza a Steam játékokat az S és X modellekre

A Tesla ünnepi frissítése elhozza a Steam játékokat az S és X modellekre

A járművekbe szerelt AMD RDNA 2 videókártyák elég erősek a Steam játékok futtatására.

Mi hiányozhatna egy autóból jobban, mint a videójátékok, ugye?

A Tesla Model S és Model X elektromos járművei 10 teraflopos (A számítástechnikában használt FLOPS (vagy flops, esetleg flop/s) egy rövidítés, eredetiben: FLoating point Operations Per Second (’lebegőpontos műveletek másodpercenként’). A FLOPS-szal a számítógépek teljesítményét fejezik ki, különösen azokon a tudományos területeken, ahol gyakori a lebegőpontos műveletek használata.) információs és szórakoztató rendszerrel vannak ellátva. A héten pedig egy nagyobb frissítés keretén belül a beépített kijelzőkön már játszani is lehet majd.


Model X

A Tesla első számú embere, Elon Musk év elején már ígéretet tett arra, hogy egy napon megtörténik majd a Steam integrációja. Mostanra pedig ez valósággá vált, hiszen a Valve videójátékos platformját a két kiválasztott modellben elérhetővé teszik.

„Megérkezett a Steam – több ezer játékot lehet kipróbálni az új Model S & X járművekben.” – nyilatkozta a Tesla a Twitteren.

Egyelőre azt állítják, hogy azok a játékok biztosan futtathatóak az autókban is, melyek működnek a Steam Deck-kel. Ezek között ott van péládul a Cyberpunk 2077 is. Az is biztos, hogy több másik cím is érkezik majd ezekhez az elektromos járművekhez, de a Tesla még nem árulta el, hogy pontosan melyekre lehet számítani, emellett a legújabb modellek teljes mértékben támogatják a Steam felhőalapú szolgáltatását is, így a mentések is abszolút biztonságban lesznek minden platformon.


Model S

A Steam integráció mellett a Holiday Update másik meglepetése, hogy első alkalommal vált hozzáférhetővé az autókban az Apple Music és a Zoom is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!