Nézd meg ingyen a díjazott LoL-os sorozatot

Nézd meg ingyen a díjazott LoL-os sorozatot

Nem kerített túl nagy feneket annak a Riot Games, hogy már bárki megnézheti ingyen az idei év egyik legkellemesebb sorozatos meglepetését.

Bár inkább az amerikai piacra szánta Dan Perrault és Tony Yacenda a legújabb sorozatát, a világ bármely pontján felbukkanó League of Legends-rajongók számára kifejezetten üdítő kikapcsolódást jelent a Players. A mockumentary műfaj egyetlen e-sportos képviselője egy kitalált LoL-csapat történetét meséli el, akik első bajnoki címükre hajtanak. A fordulatokban és humorban gazdag történet, a rengeteg ismerős valódi LoL-os arc (Azael, CaptainFlowers, Dash, Phreak, Travis Gafford, Scarra, Emily Rand) felbukkanása, valamint a hozzáértő rendezés miatt kötelező most már tényleg rászánnod a szabadidőd, hogy megnézd legalább az első részt. Szerencsére a Riot Games úgy döntött, hogy nem kell többet Amazon-előfizetéssel rendelkeznie ahhoz a nézőknek, hogy képernyőre tűzzék a szériát.

A Team Fugitive együttesének kalandos sztoriját 10 részben mesélte el az American Vandallal már hírnevet szerző páros. Mivel egy teljesen kitalált, de mégis valóságosnak tűnő NA LCS-ötös katartikus pillanatait élhetik át azok, akik adnak egy esélyt a Playersnek, ezért még a LoL-hoz egyáltalán nem konyító nézők is megtalálhatják azt, amely miatt érdemes végigpörgetni az epizódokat. Ha szereted az áldokumentumfilmeket, akkor kötelező már most leülnöd elé, bár nem szabad elfejteni, hogy YouTube-on kizárólag angol hang mellett tudod élvezni az események forgatagát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!