LoL: Itt a hivatalos bejelentés, Vizicsacsi az ERL-régióban folytatja karrierjét

LoL: Itt a hivatalos bejelentés, Vizicsacsi az ERL-régióban folytatja karrierjét

Európa egyik legerősebb ERL-régiójában talált új csapatot a legeredményesebb magyar LoL e-sportoló.

Nem kell többet találgatni, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamás, valamint új csapata bejelentette, hogy a valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends-játékos Németországban folytatja pályafutását. Csacsi új otthona a BIG, azaz a Berlin International Gaming, a nagy múltra visszatekintő multigaming szervezet lesz. A Prime League-ben még sosem játszott a veterán felső ösvényes, így új kihívásokkal kell szembenéznie 2023-ban. A BIG kezdőötöse a 2023-as tavaszi szezonban nem lesz más, mint Vizicsacsi, Rulfchen, Kaymin, HARPOON és Leon.

Rekklest és Febivent is bejelentette új (?) csapata

Ahogy az várható volt, a legértékesebb európai profi LoL-ost visszacsábította a Fnatic, így Rekkles 2023-ban annál az együttesnél írhatja tovább a történelmet, amely korábban 7 évig alkalmazta őt. Az egyetlen európai világbajnok csak az alsó ösvényen változtatott az idei évhez képest, Rekklest Rhuckz támogatja majd, aki Hylissang helyére érkezett.

Már 2014-ben szerződéses e-sportolóként kereste kenyerét Fabian Diebstraten, ismertebb nevén Febiven. A 26 éves holland játékos az SK Gaming Prime-ban harcol a következő évben, avagy összeakaszthatja a virtuális bajszát Vizicsacsival az Idézők szurdokában. 

Az SK Gaming első számú ötösét is leleplezték, Irrelevant, Markoon, Sertuss, Exakick és Doss igyekszik bejutni a következő LEC-szezonok rájátszásába.

Szerintetek a Fnatic kijuthat a világbajnokságra Rekklesszel a fedélzeten?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Csacsiék megnyerik a 2023-as tavaszi szezont a Prime League-ben?