A címvédés nem jött össze, új bajnokot avattak a K&H e-kupa FIFA 23 1v1 versenyen

A címvédés nem jött össze, új bajnokot avattak a K&H e-kupa FIFA 23 1v1 versenyen

Párharcot egyszer sem veszített, így lett Sero a K&H e-kupa FIFA 23 1v1 verseny új bajnoka.

Lezajlott az esztendő egyik utolsó és egyben legnívósabb versenye is, a K&H e-kupa FIFA 23 1v1 tornán az ország legjobb nyolc játékosa vehetett részt, akik egy két napos selejtezőt követően jutottak ki az offline eseményen. A 2022-es labdarúgó vb döntője előtt küzdhetett meg egymással a mezőny az aranyéremért és trófeáért.

Az alsó- és felső-ágas lebonyolítási rendszerben a játékosok a felső-ági döntőig és az alsó-ági elődöntőig Bo1-es mérkőzést játszottak a továbbjutás érdekében. Döntetlen esetén azonban egy új, aranygólig tartó találkozón folytatódott tovább az összecsapás. Az első fordulók egyébként rendkívül szorosra sikeredtek. Mindegyik párosítás egyetlen góllal dőlt el és ebből ráadásul három esetben is csak egyetlen találat született:

Geri 0:1 Sero
IAS_B3rti11 0:1 Divitus
AngelAttika 2:3 ManlyDan
Peti_01hero 0:1 BJ_The_Legend

A címvédő Peti rögtön az első körben vereséget szenvedett, de ez a mérkőzés kiemelkedett a többi közül, mert 5 félidő kellett, hogy végül BJ gólt szerezzen és továbbjusson a második körbe. A felső-ágon aztán Sero és ManlyDan bizonyult a legjobbnak, mindketten magabiztos győzelmet arattak az elődöntőkben:

Divitus 1:3 Sero
ManlyDan 2:0 BJ_The_Legend

Aztán egymás között dönthettél el, hogy ki masírozzon be a fináléba. Sero elképesztő formában játszott és sorra lövöldözte a gólokat, amire ManlyDan csak részben tudott válaszolni, így már az első meccsen nagyjából eldőlt a továbbjutás kérdése. A visszavágón aztán hiába szerzett két gólt, többre már nem futotta neki, így csak szépíteni tudott ManlyDan, így az alsó-ágon találta magát.

Sero 7:3 ManlyDan
ManlyDan 2:0 Sero


Az alsó-ágon eközben Peti fantasztikus diadalmenetét – zsinórban három ellenfelét is legyőzte – csak ManlyDan tudta megszakítani. Nem is akármilyen parádéval ütötte ki a versenyből a címvédőt egy 2:1 és 6:4 után. A fináléba bejutva aztán lehetősége adódott a revansra, de Sero továbbra is bombaformában futballozott a virtuális térben. Az első meccsen ismét nagyarányú győzelmet aratott, de a visszavágó nem várt meglepetést hozott. ManlyDan ugyanis elképesztő módon termelte a gólokat és feljött egy gólra, így már egy új, aranygólos meccs is kilátásban volt, de végül erre nem volt szükség, mert Sero betalált, ezzel megsemmisítve ellenfele győzelmi álmait.

Sero 4:0 ManlyDan
ManlyDan 4:1 Sero

Az első helyet tehát Sero szerezte meg, ezzel molnargabó (2x), chris_maj és Peti_01hero után új bajnokot avattak. A második ManlyDan, míg a harmadik helyen Peti_01hero zárt.


A képen balról jobbra Peti_01hero, Sero és ManlyDan látható

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!