Kiszivárgott képeken az új Transformers-játék

Kiszivárgott képeken az új Transformers-játék

Akár örülni is tudnánk ennek a játéknak, ha nem azok fejlesztenék akik.

A 2022-es The Game Awards során kimagaslóan sok új bejelentéssel találkozhattunk, olyan sokkal, hogy egy-egy játékról talán el is terelődött a közösség figyelme. Bejelentettek például új Transformers-játékot is!

A Transformers Reactivate egy 4 fős online co-op játék lesz, amiben Autobotok és Álcák egymás oldalán küzdenek majd egy a Földet fenyegető idegen invázióval szemben. Ilyet még nem láttunk korábban, hiszen bőven akadt már Transformers-játék a piacon, azok mindig a két tábor egymás elleni küzdelméről szóltak. A rövidke ám látványos bejelentőelőzetes hangulatos, ahogy a frissen kiszivárgott képek is azonnal visszahozzák gyerekkorunk emlékeit és a Transformers-kalandokat.

Kaptunk három in-game képet, sajnos ezek annyira elmosódottak, hogy alig vehető ki valami rajtuk, a negyediken azonban jó pár Transformers feltűnik, mint játszható karakter. Bumblebee, Hot Rod, Ironhide, Windblade, Sunstreaker, Ratchet, Shockwave, Starscream, Soundwave, Slipstream, úgy tűnik őket mind irányíthatjuk majd a játékban és valószínűleg ez még csak a teljes lista egy apró része. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a képek egy 2018-as buildből származnak, azóta sok minden változhatott.

Sok részletet továbbra sem tudni a játék felől, a megjelenési dátuma is rejtélyes még. Azt azonban tudjuk, hogy kik dolgoznak a programon és engem pont ez aggaszt. A Reactivate ugyanis a Splash Damage munkája, akik az utóbbi években okoztak már csalódást, nem is egyszer. A 2011-es Brink óriási bukás volt, a 2013-as Batman Arkham Origins multiplayeréről (amit szintén ők fejlesztettek) inkább ne is beszéljünk, a Dirty Bomb egy jó szívvel is csak középkategóriás free-to-play lövölde volt, a 2020-as Gears Tactics pedig ugyancsak megragadt a középszer mocsarában.

Ezek alapján nem túl jó a helyzet, de azt kívánom, hogy cáfoljanak rá eddigi eredményeikre és rakjanak le elénk egy fantasztikus Transformers-játékot a Splash Damage-es lányok és srácok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!