FIFA 23: Szerezd meg a friss világbajnok Messit ingyen!

FIFA 23: Szerezd meg a friss világbajnok Messit ingyen!

Ebben a hónapban még az argentin aranylabdást is begyűjthetjük.

Ahogyan azt már megszokhatták a Prime Gaming-előfizetők, minden hónapban begyűjthető egy ingyenes csomag, amely a FIFA Ultimate Teamhez ad mindenféle jutalmat, játékosokat és egyéb tartalmakat. Nem kell általában semmi világrengetőre gondolni, de főleg díjmentesen, hasznos kártyákat lehet begyűjteni.

A EA is közzétette közösségi oldalán, hogy már megszerezhető a csomagok, úgyhogy ha rendelkeztek ilyen előfizetéssel, mindenképpen tegyétek ezt meg. Mit tartalmaz a decemberi csomag?

Nos, az Amazon honlapja alapján hét darab Gold Rare játékost, két darab 82+ OVR Player Pickst, 12 Rare Consumable-t és Lionel Messi kölcsönlapját kapjuk meg, amelyet 20 mérkőzésig használhatunk fel. Ez a kártya valószínűleg sokaknak jelenthet erősítést, még ha csak átmeneti ideig is. Ahhoz, hogy a tietek lehessen, ahogy azt már említettem, kell a Prime Gaming-előfizetés, a megfelelő EA fiókot hozzá kell kötni a Prime Gaming-fiókhoz, az Amazon honlapján rá kell menni a Claim gombra. Majd a játékban a boltban lesz elérhető a csomag, hogy kinyissuk. Sok szerencsét hozzá!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!