Cameron rebootolná a Terminátor szériát, de minek?!

Cameron rebootolná a Terminátor szériát, de minek?!

Miért kell mindig mindent rebootolni?

Tarol a mozikban az Avatar: A víz útja, ahogy az várható volt. Ráadásul a java még csak most jön, hiszen rengetegen most fejezik majd be az iskolát, a munkát és vonulnak el karácsonyi szünetre, amikor feltehetőleg csurig lesznek a mozitermek.

Azt azért el kell ismernünk, hogy bár gyönyörű a film, a látványon túl most sem hoz szinte semmit. Cameron pedig, azon túl, hogy a saját filmjének rajongóit is képes elküldeni a fenébe, már az Avatar 7. részét is tervezi... Jó dolog az előre tervezés, csak nem árt ha gondolkodik is hozzá az ember. Egyelőre elég merésznek tűnik az Avatar 7-ről csacsogni, miközben a második részre 13 évet kellett várni és még csak pár napja vetítik a mozik.

Én nem vagyok egy nagy Cameron rajongó. Hiszem, hogy az 1997-es Titanic óta nem volt értékes mozifilmje, sőt, inkább egyre rosszabb és rosszabb produkciókat ad ki a keze közül, akár íróként, akár rendezőként. Számomra nem elég annyi, hogy szép az Avatar.

A 68 éves kanadai rendező, forgatókönyvíró, vágó és producer nemrég egy podcast vendége volt, ahol már az Avatar 7. részén is túlmutató terveiről is beszélt néhány szót. Itt szólta el magát arról is, hogy rebootolná a Terminátor szériát.

Pontosan ennyire őszinte az én mosolyom is a hír hallatán

Azt a Terminátor szériát, ami igazság szerint 1991-ben véget ért a második résszel. Azóta csak olyan filmeket kaptunk, melyekről inkább jobb nem is beszélni. Talán csak a harmadik rész volt még valamilyen szinten érdekes és értékelhető, de amik utána következtek, azokat le sem kellett volna forgatni.

„Semmi sincs még eldöntve, de ha nekikezdenék, akkor sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék az AI-ra, mintsem arra, hogy a gonosz robotok megbolondulnak" - mondta Cameron.

Bár az ötlet nem rossz, hiszen ebből tényleg keveset láttunk a Terminátor filmekben és tényleg érdekes lenne látni a sztori ezen oldalát is, az már most leszögezhető, hogy a veterán rajongókat nem nyűgözné le, csináljon bármit is. Az utóbbi években módszeresen lett lejáratva a Terminátor, mint franchise, a bizalom megrendült a rajongókban, bennem is, és látva azt, hogy Cameron az Avatar esetében is mindent egy lapra tesz fel, mindent a látványra hegyez ki, köszönöm szépen, de nem kérek a Terminátor rebootból.

Nincs rá szükség, hogy még egyszer belerúgjanak a klasszikus első két részbe, melyek a mai napig bármikor újranézhetőek és élvezetesek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Terminator filmed?

  • 60 %
  • 40 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %