LCS: A Dignitas is bemutatta ígéretesnek tűnő keretét

LCS: A Dignitas is bemutatta ígéretesnek tűnő keretét

Megszerezheti első LCS-győzelmét a sárga-fekete szervezet?

A Dignitas is végre bemutatta 2023-as játékoskeretét, az utolsó LCS-csapatként. Persze Armut, Jensen, IgNar és Santorin érkezése is nyílt titok volt már az elmúlt hetekben, de a végső hivatalos és ünnepélyes bejelentésre egészen idáig várnunk kellett. Neves veteránok érkeztek a csapathoz, amelynek már nem lehet más célja, mint beverekedni magát a legjobbak közzé. Topra érkezett a török Armut a MAD Lionstől, aki 2-szeres LEC-bajnok, dzsungelbe az LCS-bajnok dán Santorin, midre a szintén dán kétszeres LCS-bajnok Jensen, a kanadai Spawn marad a lövész és a koreai IgNar érkezik támogatónak.

„Belefáradtam a vereségekbe" – mondta James Baker általános igazgató a játékoslista-bejelentő videóban. Amióta 2020-ban visszatért az LCS-be, a Dignitas valóban nem sok sót evett meg. Idén egyszer sem jutottak rájátszásba, tavasszal hetedikek, nyáron utolsó, 10. helyezettek lettek. Érdekes lesz látni, hogy ez a nagybevásárlás meghozza-e a várt eredményeket, ugyanis az utóbbi időben azt láthatjuk, hogy ezek a szupercsapat-projektek nem nagyon szoktak bejönni, függetlenül attól, hogy a világ mely táján próbálkoznak vele. Elég csak az idei Team Liquidre, az elmúlt években a Team Vitalityre, a 2021-es G2-ra gondolni például. 

A veteránok viszont segíthetnek a sajátnevelésű, fiatal Spawnnak, hogy egy újabb meghatározó észak-amerikai lövészt termelhessen ki a régió. A többieknek sem feltétlen lesz merőben új a közeg, hiszen Santorin nem csak Jensen csapattársa volt 2021-ben a TL-ben, hanem IgNaré 2020-ban is a FlyQuestben, amely egymás után kétszer döntőbe jutott, és Észak-Amerika második kiemeltjeként jól szerepelt a világbajnokságon. A padló nagyon magasan van ennél a csapatnál, de valószínűleg az ismerettség ellenére időre lesz szükségük, hogy összeálljanak és robbantsanak. Kíváncsian várjuk ez a csapat mire lesz képes, és esetleg ki tudják-e harcolni a franchise történetének első LCS-bajnoki címét és második Worlds-szereplését.

A 2023-as LCS Spring Split január 26-án kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi lesz a DIgnitas legjobb eredménye 2023-ban?