FIFA 23: Mi mindent tudunk a Winter Wildcards eseményről?

FIFA 23: Mi mindent tudunk a Winter Wildcards eseményről?

Aki az ünnepi időszak alatt FIFA-zna, megteheti, az EA készült tartalmakkal karácsonyra is.

Két nap és itt a szenteste, majd a karácsony, ami a legtöbb családban nem a videójátékozás időszaka, sokan szeretteikkel töltik az időt. Azonban azok se maradnak magukra, akiknek erre nincs lehetőségük vagy nincs hozzá kedvük, és egy kis FIFA-val pihennék ki az egész éves hajtást. Az EA rájuk is gondol és nincs szünet az ünnepek alatt sem. Holnap, december 23-án indul ugyanis a Winter Wildcards esemény, amely a világbajnokságot végleg lezárja. Azonban pont a karácsonyra tekintettel, a promó részben már el is kezdődött.

Ugyanis ezúttal is kapott hétfőn az esemény egy Winter Wildcards Swapset, amely lehetőséget ad arra, hogy extra jutalmakat szerezz. A Silver Stars Objective set teljesítésével ezen a héten például nem csak egy Team of the Tournament Robinson kártyát, hanem WW Swaps Token Furlant is kapsz jutalmul. Azonban nem árt sietni, ha meg szeretnéd őket szerezni, most nincs rá túl sok idő. Összesen 25 token lesz elérhető az objektívek és az SBC-k révén, a bónusz tokenek pedig a FUT Store-on keresztül csomagokban érkeznek.

Token Megjelenés Hogyan szerezhető meg Lejárat
1 - Larade december 19. Free on login január 6.
2 - Kunst december 19. WC TOTT Challenge 1 SBC december 26.
3 - Zhong Jinbao december 20. First Owner Fiesta Objective december 27.
4 - Furlan december 21. Silver Stars Objective december 28.

Az esemény várhatóan két hetes lesz, az első csapat december 30-ig, a második január 6-ig lesz a csomagokban. A tavaly megismert esemény a FUTMAS-t helyettesíti, rengeteg játékos bánatára, az egy nagyon népszerű promó volt. Most ezzel kell beérnünk, reméljük mindenki a kívánságainak megfelelő kártyákat nyit majd az esemény alatt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!