Melyik vallás lehet Kratos következő ellenfele?

Melyik vallás lehet Kratos következő ellenfele?

Meglátjuk kivel akaszt legközelebb bajuszt?

A God of War sorozat már évtizedek óta velünk van. Kratos már harcolt a görög és a viking mitológia alakjai ellen. Viszont a Ragnarök, a címéből is utalva, vélhetően lezárja az északi pantheont és ez megnyitja a kérdést, hogy ki lehet a következő célpont? Egyébként az is bőven benne van, hogy a sorozatban már Atreus lesz a fő karakterünk, de az sem lenne meglepő, ha az öreg Kratos még egyszer magára öltené az istenverő gúnyáját, hogy valakit ismét lezúzzon. De mégis melyik vallás lehet a következő áldozat, hova kalauzol minket majd a következő kaland?

Mindenkinek megvan a saját keresztje

Az egyik legújabb teória arról szólt, hogy kedvenc spártaink a Keresztény világot veszi célba. Hogy az alap konfliktus miből is jönne elő, azt persze nem tudjuk, de hogy milyen ellenfelek jöhetnek szóba, talán kicsit könnyebben tudunk találgatni, ahogy azt tették az alábbi Reddit bejegyzésben is.

Az Apokalipszis négy lovasa

Majdnem egyértelmű, hogy a négy lovas ott lehet azok között, akik bajuszt akarnak majd Kratossal akasztani. A Darksiders sorozatban már láttuk, hogy mit is lehet kihozni az egész történetből. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, hogy ebből egy jó kis sztoriszálat lehet kihozni, akkor a Háború, Éhinség, Betegség és Halál elleni csörték nagyon is valószínűek.

Az Arkangyalok

Maradjunk még egy kicsit sztoriszálakon, ha a négy lovas egy jó kis görbét tolna le, akkor bizony az arkangyalok sem maradhatnak ki. Mihály, Gábriel és Rafael talán a legismertebbek és a Biblia alapján ők már harcoltak a pokol seregei ellen, szóval megvan a harci kapocs is. 

Azrael, a Halál Angyala

Azrael volt az az angyal, aki a halottak lelkét vezette a túlvilágra. Ha a nevét nem is, a popkultúrális pszeudóját, a Nagy Kaszást a legtöbben ismerjük. Száz meg száz filmben, sorozatban, könyvben és képregényben láttuk már a különböző változatait, ami azt jelenti, hogy hatalmas nagy ziccer kihagyás lenne, ha nem kerülne be.

Lucifer

Ha pedig kell egy igazán erős főellenség, akkor Lucifernél jobb lehetőség nem is kínálkozik. A pokol urában, a sátánban, a bukott angyalban minden részlet ott van, hogy egy igazán érdekes és persze erős ellenfelet rakjanak össze. Bele lehet keverni mindenféle összeesküvést, háborút a mennyek ellen és akármit, ami a készítőknek eszébe juthat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!