Ilyen lenne a LoL 2026-ban az idézők szerint

Ilyen lenne a LoL 2026-ban az idézők szerint

A legnagyobb közösségi fórumon nagy az egyetértés abban, hogy tényleg ilyen lehet a LoL majd 2026-ban.

A Riot Games minden évben azon dolgozik, hogy egyre több gamer legyen tagja az óriási LoL-os közösségnek. Nem lehet azonban az idézők minden igényét maradéktalanul kiszolgálni, ugyanis mindig lesznek elégedetlenkedők, akiknek soha nem lesz elég jó a League of Legends, a világ legnépszerűbb e-sport játéka. Ennek ellenére jelen állapotában kifejezetten élvezhetőnek lehet tekinteni százmilliók kedvencét még úgy is, hogy Zac és Singed mides választásokkal nyernek mérkőzést magas ELO-ban az emberek. Az alábbiakban toptól supportig elolvashatjátok az iróniában gazdag megállapításait egy lelkes idézőnek, aki a legnagyobb közösségi fórumon rengeteg upvote-ot gyűjtött be azzal, hogy kiírta magából a gondolatait.

Ilyen lehet a LoL 2026-ban?

Egyelőre azt még senki sem sejti, hogy pontosan mi rejtőzik a fejlesztők ötlettárában, de arra mérget vehettek, hogy valamilyen módon biztosan megújul majd a következő években is az Idézők szurdoka és az Ordító szakadék.

Top

2026-ban senki sem teheti majd be a lábát a felső ösvényre, kizárólag egy örökkévalóságig tartó 1v1-re kényszerülnek azok a játékosok, akik ezt a szerepkört választják, vagy épp ezt sorsolja ki nekik a gép. Ha valamelyik topos mégis úgy döntene, hogy elhagyja az ösvényét, annak a következő 10 meccsén Quinn ellen kell 1v1-eznie.

Jungle

A szövetséges táborokat csak te sebezheted. Amikor a Suhanó sutyerák megjelenik a térképen, egyszerűen feldobja a talpát, így mindkét erdész harc nélkül teheti rá a kezét az XP-re és az aranyra. A 10. percig nem gankelhetnek a junglerek, topra utána sem. Amikor megjelenik a sárkány, a két dzsungelest elrepíti a játék egy arénába, ahol megküzdenek 1v1-ben. Amelyik dzsungeles megnyeri ezt a párbajt, annak a csapata gazdagodik azonnal a sárkányból kinyert erősítéssel.

Mid

Véletlenszerűen elteleportál téged a játék midről az alsó ösvényre, esetleg az ellenséges dzsungelbe. Addig nem térhetsz vissza az eredeti ösvényedre, ameddig nem szerzel egy kiiktatást. Ha a sárkány életben van, akkor a korábban említett 1v1-es arénába is bekerülhetsz. Zed elveszíti W képességét.

ADC

Az első 5 percben a támogatódat a pingekkel irányíthatod. Minden elhibázott minionnal 10 másodperccel hamarabb kapja meg az irányítást a support. A kritikus esélyt kiveszik a játékból, hogy átdolgozást kapjon, de már három éve nincs hír arról, hogyan is áll ez a projekt. Ezrealt nem lehet Kihívó rang alatt pickelni.

Support

Ameddig pingekkel irányítja az ADC a karaktered, addig Osu!-znod kell. Ha nem érsz el elég magas pontszámot, kidob téged a LoL, megkapod a leaver-büntetést. A lejátszandó dalok nehézsége a LoL-os MMR-eddel változik. Az őrszemeket eltávolítják a League of Legendsből, helyette az egész térképet láthatja minden játékos. 

Szerinted tényleg lesz majd olyan időszaka a LoL-nak, amikor átdolgozzák a kritikus találati esélyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Ezreal tényleg egy olyan karakter, amit csak Kihívó rangtól kéne választani?