LoL: Egy topos és egy jungler a legjobb két hős most miden

LoL: Egy topos és egy jungler a legjobb két hős most miden

Érdekesen alakul a középső ösvényes meta 2022 utolsó óráiban.

Már csak néhány nap választ el minden LoL-ost attól, hogy kedvenc MOBA-ja a következő esztendőbe, így a 13. szezonba lépjen. Addig még a preaseasonben lehet próbálgatni az őrült kombinációkat, összeállításokat és választásokat. Érdemes megnézni azt, hogy a középső ösvényen, Arany rang feletti Solo/Duo Queue-ban melyek azok a hősök, amelyek a statisztikák alapján a legjobb győzelmi aránnyal rendelkeznek. Tippeljétek meg először magatokban, hogy szerintetek melyek a legerősebb midesek, majd nézzétek meg az alábbi listát. Ha egy karaktert is eltaláltatok, akkor tökéletesen olvassátok a trendeket, legyetek büszkék magatokra!

Statisztikailag az öt legerősebb mides karakter jelenleg: Zac, Singed, Zilean, Nasus és Twitch

Abszolút a legjobb a "gumiember", vagyis Zac, amivel jelenleg 55,52%-ban diadalmaskodnak a játékosok a középső ösvényes szerepkörben. Nem ördögtől való dolog az alapból dzsungelest hőst midre, ezt a 2022-es világbajnokságon is láthattátok. Singed egy fokkal izgalmasabb, ugyanis a "gázembert" alapesetben topra választják, Lehends volt az, aki kompetitív szinten támogatóként vetette be. Zilean Bjergsen ikonikus pickje, ha egy hypercarry köré épül az összeállítás, akkor megéri két, akár három támogatóval megsegíteni ezt a taktikát. Végül ott van Twitch, amellyel kifejezetten jól lehet roamolni már a korai szakasztól, így pillanatok alatt emberelőnyös szituációkat lehet teremteni a térkép bármely pontján úgy, hogy arról csak az utolsó pillanatban lesz tudomása az ellenfélnek.

Az első olyan karakter, amely legalább 5%-os választási aránnyal rendelkezik (9,5%) a legjobb midesek listáján, az Kassadin. 52,5%-os win rate-jével megkerülhetetlen szereplője a SQ-nak, így akár egy bant is érdemes elnyomni rá, mivel 16-os szint után nem sok csapat képes őt megállítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már a rangsorolt/normál meccseden valaha Zac middel?