A BZ-176: egy harci tájfun, amely sugárhajtómű-mechanikával rendelkezik

A BZ-176: egy harci tájfun, amely sugárhajtómű-mechanikával rendelkezik

Hadd mutassuk be a lenyűgöző VIII-as szintű prémium tankot, a BZ-176-ot!

A BZ-176 egy jól páncélozott harcos, amely tökéletesen alkalmas frontális támadásokra. Az erőteljes járműtest és a jelentősen döntött páncélzat miatt könnyen kivédhetők a hasonló szintű tankok lövései – és néhány esetben még a legmagasabb szintű harckocsiké is. Emellett a tank lövegsüllyedése eléri a -10 fokot, amely kiváló érték egy kínai tanknál.

A harckocsi erős páncélzata miatt a BZ-176 dinamikája és végsebessége meglehet, hogy nem kiemelkedő (30 km/h), azonban a sugárhajtómű-mechanika – amelyet már a csata elejétől használhatsz – segítségedre lesz a harcok során. Amint aktiválod ezt a mechanikát, a sugárhajtómű megnöveli a járműved lóerejét és az előremeneti végsebességét (egészen 45 km/h-ig). A sugárhajtóműnek köszönhetően a BZ-176 könnyedén át tud kelni a veszélyes helyeken, el tudja hagyni a tűzvonalat, vagy a szövetségesei segítségére tud sietni.

Ne feledd azonban, hogy a sugárhajtómű-mechanikát csak néhány alkalommal használhatod egy csata során.

A csata elején a sugárhajtóműnek 5 másodperc töltési időre lesz szüksége mielőtt használni tudnád. Miután aktiváltad, a harckocsi lóereje és előremeneti sebessége egy rövid időre meg fog emelkedni. Ezt követően 4 másodpercet kell majd várnod, hogy a sugárhajtóművet újra használhasd.

És most hadd mutassuk be a fő látványosságot: a BZ-176-ot, amely egy 160 mm-es löveggel rendelkezik, és 650 életerőnyi sebzésre képes normál AP-lövedékekkel, HE-lövedékekkel pedig a 800 életerőnyi sebzést is képes elérni 225 mm-es páncélátütés mellett. A jó alfasebzés mellé csak közepes pontosság (0,46 m) és egy nagyon hosszú újratöltési idő (25 mp) jár, ami nehézséget okozhat egy szoros csata hevében. Ha a harci helyzet nem kedvez neked, használd ki a sugárhajtómű-mechanikát, és hajts végre taktikai visszavonulást.

A képre kattintva további játékbeli képet tekinthetsz meg a BZ-176-ról galériánkban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.