Nem várta meg a NaVi az új évet, máris bejelentették, hogy cserélnek

Nem várta meg a NaVi az új évet, máris bejelentették, hogy cserélnek

Hölgyeim és uraim, íme az új NaVi!

2023 január 31-én kezdődik az év első tier 1-es CS:GO-versenye, az IEM Katowice. NaVi, G2, Fnatic, MOUZ, Liquid, Cloud9... csak, hogy néhányat említsünk a tornán szereplő csapatok közül. Addig azonban sok kérdésre kell még választ kapnunk, hiszen vége a 2022-es szezonnak, még nem kezdődött el a 2023-as, tehát átigazolási időszak van.

Néhányan már bele is kezdtek. A NiP már kispadra tette es3taget, az Astralis új ötödiket igazolt Buzz személyében, a pletykák szerint pedig lehet, hogy a FaZe sem ússza meg csere nélkül. Ahogy a NaVi sem és esetükben már nem is pletykákról, hanem kész tényekről beszélhetünk.

A hét hónapja próbaidővel játszott sdy ugyanis kikerült a képből, ma a csapat hivatalos is elköszönt tőle. Sdy is megköszönte a csapatnak az élményeket, a tapasztalatot és elrakta szekrényébe a NaVi mezt. Azt is tudjuk már, hogy ki jön a helyére, hiszen s1mple-ék ezúttal npl, a 17 éves rifler mellet tették le voksukat.

Npl már az elmúlt hetekben is feltűnt a csapat mellett, hol csak nézőként követte játékokukat és tanult, hol már maga is a szerveren volt. A BLAST Premier World Final során három meccsen játszott egy-egy pályát, a Heroic, a Vitality és a Liquid ellen. Nagy sikert azonban nem aratott, átlagos 0,67-es HLTV értékelést ért el a három pályán.

Ezzel tehát teljes a NaVi felállása, legalábbis egyelőre. Npl érdekes, de merész választás, a szurkolók szerint pedig még mindig az irányítással van baj. Azt egyelőre nem tudni, hogy a csapat tervez-e több cserét, az viszont biztos, hogy a jelenlegi naptár szerint npl az IEM Katowice során debütál majd.

A NaVi aktuális felállása

  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Denis "electroNic" Sharipov
  • Ilya "Perfecto" Zalutskiy
  • Valerii "b1t" Vakhovskyi
  • Andrii "npl" Kukharskyi
  • Andrii "b1ad3" Horodenskyi (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!