Akciófigyelő: Aranyos cicák és hatalmas robbanások várnak ingyen az Epic Games Store oldalán

Akciófigyelő: Aranyos cicák és hatalmas robbanások várnak ingyen az Epic Games Store oldalán

Csak hét napod van ne feledd, hogy hozzáadd ingyen a könyvtáradhoz ezt a két ingyenes videójátékot.

Két kisebb címet porolt le a gyűjteményéből az Epic Games Store az elmúlt hétre, de mind a Fort Triumph, mind az RPG in a Box megérte azt a pár kattintást. A következő 168 órára azonban feljebb tekeri a fordulatszámot a népszerű oldal, ugyanis limitált ideig ingyen csaphatsz le a Saints Row IV Re-Electedre és a Wildcat Gun Machine-re. Előbbi programnak a különlegessége, hogy ez az eredeti Saints Row IV PS4-es és Xbox One-os portja, amely most látogat el először PC-re. A WGM 2022 májusában debütált Steamen, akciósan is 7,49 €-t kell kifizetned érte, ha ebben a kliensben szeretnél játszani vele.

Saints Row IV Re-Elected

A szériának nem a legjobb epizódját adja oda nulla forintért az Epic Games Store, de ettől függetlenül remek szórakozást nyújt a harmadik számozott folytatás. Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként kell megmentened a Föld bolygóját a pusztulástól, avagy küzdj meg a földönkívüli seregekkel. A főgonosz maga Zinyak, aki legalább annyira erőszakos, mint amennyire csúnya. Ugrálj háztetőkön, repülj és lődd szét a legkülönlegesebb fegyverekkel az alienek hátsóját! Mély gondolatokat keresned nem kell, ez nem az a játék.

Wildcat Gun Machine

Aranyos kiscicák, hatalmas pusztító robotok és undorító hússzörnyek. Bizony, ebben a játékban mindhárom csoport képviselteti magát, avagy ragadj fegyvert és lőj le mindent, ami az utadba kerül. Fegyverropogás a kazamatákban, avagy a 2022-es bullet hell dungeon crawler legalább akkora őrültségnek tűnik, mint a Saints Row IV.

Az ingyenes Saints Row IV Re-Elected és Wildcat Gun Machine videójátékokat december 15-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a 2022-es Saints Row-val?