LoL: Lenyomta az Arcane a Cyberpunk: Edgerunnerst, megérdemelt helyre került a trófea

LoL: Lenyomta az Arcane a Cyberpunk: Edgerunnerst, megérdemelt helyre került a trófea

Remélhetőleg minél hamarabb elkészül a második évad.

A League of Legendsből készített animációs sorozat, az Arcane nyerte meg a The Game Awards 2022 gálán a Best Adaption, avagy a legjobb adaptáció díját. A videójátékokból készített filmek és sorozatok között a Fortiche/Riot Games/Netflix által készített és kiadott alkotásnak egyetlen valódi ellenfele volt csak, a Cyberpunk: Edgerunners. Végül a zsűri, valamint a rajongói szavazatok alapján a LoL-os feldolgozás szakított át elsőként a célszalagot, így Alex Yee boldogan állhatott ki a színpadra és mondhatta el köszönőbeszédét.

Az Arcane nyert, majdnem minden mást elveszített a League of Legends

Az előző években borítékolható volt, hogy a LoL elviszi a legjobb e-sport játéknak járó kitüntetést, valamint a legjobb edző, e-sportoló, e-sport rendezvény, e-sport csapat kategóriákban is jó eséllyel tarol. Idénre ez teljesen megváltozott, ugyanis egy másik Riot Games által készített versenyjáték utasított maga mögé gyakorlatilag mindenkit.

  • Legjobb e-sport játék: VALORANT
  • Legjobb e-sport csapat: LOUD (VALORANT)
  • Legjobb e-sportoló: Jacob "yay" Whiteaker (Cloud9, VALORANT)
  • Legjobb e-sport edző: Matheus "bzkA" Tarasconi (LOUD, VALORANT)
  • Legjobb e-sport esemény: 2022-es League of Legends-világbajnokság

Nem véletlen, hogy a VALORANT tarolni tudott, ugyanis League of Legendsben nem volt egy igazán kiemelkedő csapat és játékos. Tavasszal a T1 dominált, de az MSI-t az RNG nyerte meg, nyáron a Gen.G-ről szólt minden, de a Worldsöt a DRX húzta be

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is megérdemelten nyert az Arcane?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.