Két Fekete Párducot terveztek eredetileg

Két Fekete Párducot terveztek eredetileg

Boseman tragikus halála keresztülhúzta a Marvel számításait.

Az MCU egyik legnépszerűbb és legfontosabb karaktere jelenleg Fekete Párduc. Bár sokan azt feltételezték, hogy az eredeti terv az volt, hogy Boseman egyedül viszi tovább a stafétát, Letitia Wright – aki Shurit, az új Fekete Párducot alakítja a Wakanda Foreverben – elárulta, hogy az eredeti elképzelés az volt, hogy ők ketten végül egy csapatot alkottak volna.

Az Empire Movie Podcastnek adott interjújában Wright kifejtette, hogy Shuri mindenképpen Fekete Párduc lett volna.

„Keserédes volt. Shuri mindig is ezt akarta csinálni, de másképp, úgy, hogy a bátyja mellette van. Csakúgy, mint a képregényekben is, láthattuk volna, hogy T'Challa és Shuri hogyan lesznek egymás mellett Fekete Párducok, és hogyan próbálják megvédeni a nemzetüket." – mondta.

Wright azt is elmesélte, hogy milyen súlya van ennek a változásnak saját maga és Shuri karaktere számára. "De sajnos nem így alakult... Éreztem a felelősséget és a súlyát, sokat küzdöttem ezzel. De rendkívül büszke vagyok magamra, ám mindezt nem értem volna el a támogatóim nélkül."

Chadwick Boseman tragikus halála azonban azt jelentette, hogy a Marvel kénytelen volt megváltoztatni az addig eltervezett narratívát. Fekete Párduc: Wakanda Forever – az eredeti film folytatása – 2022-ben került a mozikba, és hatalmas kasszasiker lett. Mivel az univerzum még tovább bővül, lehetséges, hogy a két Fekete Párduc víziója végül tényleg megtörténik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!