LoL: Így szerezhetsz Pentakillt, miközben egy helyben állsz

LoL: Így szerezhetsz Pentakillt, miközben egy helyben állsz

Az egyik új mitikus tank tárgy segítségével a bruiserekből valódi főellenségek vállhatnak. 

A 13.1-es League of Legends-frissítésben a Riot Games végre előveszi a jelenlegi meta legfontosabb mitikus tárgyát, aztán lesújt rá a nerfkalapáccsal. Ameddig azonban nem jön el ez az időpont (2023. január 11-e), addig nyugodtan lehet építeni majdnem minden közelharcos AD-s/tank karakterre a Jak'Sho, the Proteant. Ez az item elképesztően sok defenzív statot ad, így önmagában elég tankosságot nyújt a legtöbb hős számára. Így van ezzel Olaf is, amely az alábbi videóban bemutatja, hogy a Jak'Sho + Titanic Hydra kombóval mennyire hatékonyan tudja 1v5-ös szituációban likvidálni az ellenséges erőket.

ScrubNoob a mérkőzést végül 20-12-15-ös KDA-val zárta, összesen 70 421 sebzést osztott ki a 39 perc és 3 másodperc alatt, ameddig nem dőlt le a másik csapat Nexusa. A végső buildjében a Jak'Sho és a Titanic Hydra mellett megjelent a Sterak's Gage, a Black Cleaver és a Spear of Shojin. Nem kockáztatott a Goldban vitézkedő játékos azzal, hogy teljesen carry irányba építi a viking harcost, maradt a klasszikus bruiser buildnél. Bár a ranked meccsen Pentakill landolt a toposnál, nem ő volt a legjobb játékosa a teamnek. Ezt a virtuális kitüntetést Fizznek kell odaadni, ugyanis gun11 23-9-15-ben végzett, miközben 53 961 sebzést préselt ki az orgyilkos bajnokából.

Ez már nem az első alkalom, ahol Olaf megmutatja páratlan erejét. A legjobb ötszörös gyilkosságokat bemutató videókban rendszeresen szerepel a fejszékkel hadonászó őrült harcos. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!