Kiderült mi okozta Jeremy Renner balesetét, megműtötték a színészt

Kiderült mi okozta Jeremy Renner balesetét, megműtötték a színészt

Hókotrás közben érte a baleset.

Megműtötték az 51 éves Jeremy Rennert, miután hétfőn hókotróbalesetet szenvedett, közölte a Reuters. A kétszer is Oscar-díjra jelölt színész állapota súlyos, de stabil. A színészt helikopterrel szállították kórházba a nevadai a Tahoe-tó melletti farmjáról. Szóvivője szerint a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják.

Renner otthona a Tahoe-tó felett a Sierra Nevada-hegységben van. A TMZ szerint egy elszabadult hókotró jármű, egy Snowcat okozta a bajt. A színészen kívül más nem volt érintett a balesetben. Szemtanúk szerint az otthonától pár száz méterre kotorta a havat, hogy a családja a hatalmas szilveszteri hóvihar után el tudja hagyni a házat. Renner valahogy leeshetett a járműről, ami áthajtott az egyik lábán. A színész nagyon sok vért vesztett. Egy másik – orvosként dolgozó – szomszéd sietett a segítségére, és érszorítót tett a lábára, amíg kiértek a mentők. Egy másik forrás szerint a színész sérülései „kiterjedtek” a lábán, és más testrészein is.

A TMZ közzétett egy videót a hókotróról is – amelyet órákkal az eset után elvontattak –, valamint arról is, ahogy Rennert elszállítja a mentőhelikopter. Ráadásul a rendőrség is vizsgálódik az ügyben, mert a jármű biztonsági beállításainak elméletben meg kellett volna akadályozniuk az ehhez hasonló baleseteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!