Sorozat: A Stranger Things mintáját követheti a Vaják 3. évada

Sorozat: A Stranger Things mintáját követheti a Vaják 3. évada

A Witcher-sorozat mögött álló döntéshozók meglepő módon újítanák meg a következő évadot.

Exkluzív interjút készített egy online magazin Lauren Schmidt Hissrichhel, a The Witcher (Vaják), a The Witcher: Nightmare of the Wolf (Vaják: A Farkas rémálma) és a The Witcher: Blood Origin (Vaják: A vér eredete) showrunnerével, producerével, avagy első emberével. Az utóbbi minisorozat kifejezetten gyengére sikerült, ezt alátámasztják a kritikusok és a nézők értékelései. Ennek ellenére önmarcangolásra, valamint a félrecsúszás okainak alapos kivizsgálására nincs idő, ugyanis le kell szállítani Henry Cavill főszereplésével a következő Vaják évadot, ami már a harmadik lesz a sorban. Nem biztos azonban, hogy egyben megkapják majd a rajongók az adagot, ugyanis Schmidt Hissrich tett arra megjegyzést, hogy két részre bontanák az utolsó cavilles szezont.

„Egyelőre még nem beszéltünk arról, hogy két részre szednénk a harmadik évadot, de ezen a ponton úgy látom, hogy a streamingben látható trendeket meg kell vizsgálnunk, így nem zárható ki a szétbontás... Még nagyon sok idő, összesen nyolc hónap van hátra a The Witcher 3. évadának érkezéséig. Bízzunk benne, hogy sikerül egyben leszállítani az egészet. De ki tudja, hogy mi történik majd - árulta el a showrunner.

Ez nem az első alkalom lenne, hogy a Netflixen két részben kapnák meg az előfizetők a kiszemelt sorozat egyik szezonját. A Stranger Things negyedik évadját a Duffer testvérek azért vágták el, hogy a vizuális effektekért felelős csapat tényleg mindent úgy rakjon össze az utolsó két epizódra, ahogy azt előzetesen eltervezték. Egy másik széria szintén ebben a cipőben jár, de a Guillermo del Toro nevével fémjelzett Cabinet of Curiosities nem technikai, hanem tematikai tényezők miatt fogyasztható több részben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a Stranger Things 4. évadát?