FIFA 23: Megérkezett a vadonatúj FUT Centurions promó!

FIFA 23: Megérkezett a vadonatúj FUT Centurions promó!

Az első csapat már bent is van a packokban, bár nem biztos, hogy érdemes őket kinyitni.

Ahogyan az lenni szokott, pénteken hét órakor megtörtént a váltás, és a Winter Wildcards eseményt leváltotta az a FUT Centurions, amely egy teljesen új promó az Ultimate Teamben. Igaznak bizonyultak tehát a szivárogtatások. Előzetesen nem volt elsőre egyértelmű, milyen tematika mentén válogatták össze a játékosokat, mert a név alapján több lehetőségre is gondolhattunk.

Ez a promó is kettő hétig tart majd, az első csapat jövő hét péntek 19 óriáig lesz elérhető a csomagokban. Olyan játékosok kerültek be, akik valamilyen mutatóban elérték a 100-as határt. Legyen szó válogatottságról, gólról, gólpasszról, vagy kapott gól nélküli meccsről.

A legnagyobb név kétségtelenül Neymar, aki 91-es OVR ratinget kapott (aki így lemaradhat a TOTY-ról), de Trent Alexander-Arnold, Wissam Ben Yedder, Wojciech Szczęsny és Jamie Vardy is ismert minden futballszrukoló számára. Persze ezek a verziók labdába se rúghatnak a két hét múlva érkező Team of the Year mellett, és game-changingnek sem nevezném az erősítéseket. Sőt, összességében elég nagy csalódás lett, közel sem kaptak komoly erőstéseket ezek a futballisták, mint vártuk. A közösség ki is fejezte nem tetszését a promó iránt, ami közel sem érte el azt a hatást, amit szeretett volna, inkább csak egy újabb ékes példája annak, hogy a minőség a mennyiség rovására megy a promóciók terén. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!