Ilyen lesz a Ubisoft Avatar-játéka

Ilyen lesz a Ubisoft Avatar-játéka

A mozik után a monitorainkat is meghódítaná az Avatar, ha végre valahára elkészülne a Frontiers of Pandora.

James Cameron másodjára is megcsinálta, másodjára is sikerre vitte az Avatart, hiszen a Víz útja is rendkívül látványos és... és kb. ennyi. Úgy tűnik a lehengerlő látványorgia még mindig mozirajongók millióit vonzza és igazából nincs is ezzel baj, sőt, az Avatar-rajongók örülhetnek, hiszen a Víz útja már biztosan profitot termel, ergó Cameron megcsinálhatja majd a folytatásokat is. A 3. és 4. részhez már most vannak leforgatott jelenetei, de ő maga már egy 7 részes szériáról is beszélt.

Avatar-lázban ég a világ az biztos, most lenne okos meglovagolnia ezt többek között a Ubisoftnak is, ahol már évek óta készül egy Avatar-játék. A Frontiers of Pandorát 2017 óta heggesztik és sokáig úgy tűnt, hogy 2022-ben meg is jelenhet. Végül nem így történt, elhalasztották a programot, amiről igazából szinte semmit sem tudtunk még, egészen mostanáig. Az Eht_Hctins névre hallgató, rendszeresen Redditen szivárogtató felhasználónak hála megérkeztek az első részletek az Avatar: Frontiers of Pandora névre hallgató játékról.

Információi szerint a játékban megszelídíthetjük majd a különböző állatokat, akik aztán segítségünkre lesznek úgy a szárazföldön, ahogy a levegőben is. Lesz lootolás és crafting a játékban, a hagyományos menj ide és csináld ezt küldetésrendszert pedig egy szabad felfedezés váltja, ami egy adott területre vezényli majd a játékost, de ott már nekünk kell rájönnünk és felkutatnunk pontosan milyen feladat vár ránk. Azt is elárulta, hogy a játékban dinamikusan változik majd az időjárás, ami hatással lesz a karakterekre is. Egyes lények például nem repülnek majd viharos időben, stb.

Ez így szép és jó, de a megvalósításra még mindig kíváncsiak vagyunk, ahogy arra is, hogy mikor jelenhet majd meg a játék. Lehet, hogy idén is erről a játékról is többet hallunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!