Megkapta korhatár-besorolását a Star Wars Jedi: Survivor, miután lesz benne káromkodás

Megkapta korhatár-besorolását a Star Wars Jedi: Survivor, miután lesz benne káromkodás

Ezek a csúnya szavak bizony nem az átlagos gamer füleknek valók!

A Star Wars Jedi: Survivor alig két hónap múlva, pontosabban március 17-én jelenik meg, mostanra viszont legalább az is kiderült, hogy milyen besorolást kap a játék. Az Entertainment Software Rating Board (ESRB) Teen minősítéssel látta el Cal Kestis legújabb kalandját, tehát alapvetően tinik is simán kipróbálhatják, mivel az ESRB ezen kategóriája 13 évnél idősebbek számára ajánlott terméket jelent. Ezek szerint a játékban előfordulhat némi erőszak, illetve az enyhe káromkodás sem kizárt.

A Survivor ESRB oldalán feltüntették, hogy a játékosok a lézerkardjukkal levághatnak és szétzúzhatnak idegen lényeket, droidokat és humanoid ellenségeket, valamint egyes áldozatok fájdalmas kiáltások közepette veszthetik életüket. Az ESRB nem biztosított szövegkörnyezetet, de leírták azt is, hogy a játékosok hallhatják majd az „ass” (segg) és a „bastard” (fattyú) szavakat is a játékban.

Ez a döntés egyébként nem meglepő, hiszen a Jedi: Fallen Order is T for Teen besorolást kapott, és nagyjából a leírása is ugyanez volt, bár annyi különbség van a két játék között, hogy az első részben csak a „bastard” szót lehetett hallani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!