LoL: Tökéletes paródiát készítettek a Riot félresikerült animációs videójához

LoL: Tökéletes paródiát készítettek a Riot félresikerült animációs videójához

Ez maga a nagybetűs művészet.

Továbbra sem tudja túltenni magát a League of Legends hatalmas rajongótábora azon, amit 2023-as animációs videó néven publikált a Riot Games. A hatalmas felháborodás és végtelen csalódottság mellett készült egy olyan budget verziós paródia, ami túltesz az összes mémen. 37 másodpercben omnimouse képes volt megragadni az esszenciáját a néhány nappal ezelőtt megjelent hivatalos cinematicnak.

A kommentszekció kizárólag pozitív visszacsatolást adott a fenti mozgóképnek alig nevezhető anyag kapcsán. Egyesek furcsállják ugyan, hogy minek töltötték fel a riotos verziót még egyszer, valamint azt sem értik, hogy a fenti ötlet megvalósítója miért dolgozik ingyen. Viccet félretéve a Riot Games egy nappal a dislike-cunamit begyűjtő 2023-as előzetes után kitette az oldalaira a Hop Ont, amely az idei év első kliensen belüli eventjét, a Lunar Revelt vezeti fel.

A játékosokban felmerült kérdésként, hogy ha egy egyszerű eseményelőzetest képes volt összerakni kifejezetten jóra az animátorcsapat, akkor mégis miért süllyedtek egy bizonyos szint alá a The Brink of Infinityvel. Ezek azok a kérdések, amelyekre a LoL fejlesztője és kiadója lehet, hogy majd egyszer választ ad. Egyelőre azt az álláspontot kell elfogadni, hogy "előre nem látható körülmények" miatt lett olyan, amilyen a 2023-as szezon hivatalos kedvcsináló animációs videója.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már valaha RP-ből kínai holdújéves skint?