FIFA: Megválasztották a hónap játékosát a Premier League-ben!

Megválasztották november és december legjobbját az angol bajnokságban, a reakciók alapján pedig sokakat meglepett a végeredmény.

Végül tényleg a legjobb kapta a díjat

A kommentek között olvasgatva rengetegen Marcus Rashford idei második POTM-lapját várták, nemrég kiderült, hogy az Arsenal futballistája, Martin Ødegaard lett a szavazás nyertese. Az ágyúsok négy győzelemmel zárták az év végi időszakot, a dán középpályás pedig három góllal és három gólpasszal vette ki a részét a menetelésből. Bár Rashford statisztikái jóval gyengébbek (két gól és egy gólpassz) voltak, mégis sokan rá szavaztak a FIFA-játékosok közül, hiszen Ødegaard már két 88-as lappal is rendelkezik.

Nézzük csak meg jobban azt a lapot!

Ahogy láthatjátok, első ránézésre nem tűnik túl nagy upgrade-nek a 88-as Team of The Week verzióhoz képest, hiszen mindössze +1 gyorsaságot, passzolást, cselezést és védekezést, illetve +2 lövést és fizikai statisztikát kapott. Azonban a szemfülesek észrevehetik, hogy a weak foot (gyengébbik láb) értékelése kettőről háromra módosult, így már el lehet gondolkodni az SBC kirakásán.

Mennyi az annyi?

Jelenleg konzolon nagyjából 82.000, PC-n pedig kb. 84.000 érmét kell az SBC-re szánni, de néhány beáldozható lapot biztos mindenki talál a saját klubjában, amivel máris olcsóbb lehet megszerezni. Arsenal-drukkereknek kötelező kártya, másoknak viszont talán jobban megéri egy arany De Bruyne lap, ami eladható, 20-30 ezer érmével olcsóbb és 5 csillagos weak foot értékelése van.

Az SBC-t február 13-ig teljesíthetitek, íme a követelmények:

  • Minimum 82-es csapat rating
  • Legalább egy Arsenal-játékos
  • Minimum 85-ös csapat rating
  • Minimum egy IF játékos
  • Minimum egy Premier League-játékos

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!