LoL: Elrontott valamit a Riot, +10% HP-t kapott egy hős

LoL: Elrontott valamit a Riot, +10% HP-t kapott egy hős

Az egyik legerősebb bajnokká vált a furcsa hibának köszönhetően a tankok tankja.

Egyelőre teljesen érthetetlen, hogy mi történt a 13.1-es LoL-frissítés élesítésekor, ugyanis van egy karakter a játékban, amelyik indokolatlan buffot kapott. A hivatalos leírásban sehol sem szerepel, hogy Ornnak +10% alap életerőt akartak adni a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai, ennek ellenére az Idézők szurdokában és az Ordító szakadékban jelenleg is aktív ez az erősítés. Ennek is köszönhetően 726 HP-val indítja tárgyak nélkül az összecsapásokat a felső ösvény legstabilabb tankja, amely értéket csak Kled és Skaarl (810 HP) együttes erővel tud felülmúlni.

Ornn jelenlegi helyzete

A Platina IV, valamint afeletti feletti összecsapásokon átlagosan 53,63%-ban diadalmaskodik az a csapat, amelyben Ornn tölti be a topos szerepkört. Ez a győzelmi  mutató annyira magas, hogy most a Hegymély lángja a harmadik legerősebb hős Maokai és Fiddlesticks mögött. A Jak'Sho, The Protean módosítás ellenére még mindig ezt a mitikus tárgyat érdemes előnyben részesíteni, utána jöhet a full tank build Frozen Hearttal, Sunfire Aegisszel, Force of Nature-rel, Thonrmaillel, Warmog's Armorral és Gargoyle's Stoneplate-tel. Az ellenfél összeállításától függ, hogy a felsoroltakból miket érdemes megvásárolni, de az biztos, hogy igazán rosszul pickelni itemeket alig-alig lehetséges.

Az Ornn passzív (Living Forge) hibás működésére egyelőre még nem reagáltak a fejlesztők, ha nem érkezik azonnali hotfix, akkor a január 25-i 13.2-es patch lehet a legközelebbi pont, amikor visszaállítják az eredeti életerőt.

Update

A Riot gyorsan eszmélt, így néhány órával ezelőtt megérkezett a gyorsjavítás a szerverekre. Sajnos vagy nem sajnos, de a gyorsan eszmélő fejlesztők miatt csak rövid ideig lehetett élvezni a plusz életerővel domináló tűzokádó kovácsot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!