LoL: Ennyi meccset kell játszanod Arany rang alatt, ha az ingyenes skinre hajtasz

LoL: Ennyi meccset kell játszanod Arany rang alatt, ha az ingyenes skinre hajtasz

Itt vannak az ingyenesen megszerezhető ranked skinek követelményei.

2023 első frissítésével, a 13.1-es patchcsel alapjaiban változott meg a League of Legends rangsorolt formátuma. Az elmúlt években megszokott rendszert úgy módosították, hogy még izgalmasabbak legyenek az összecsapások, minél több meccset legyenek kénytelenek lejátszani az idézők. Az első ilyen változtatás a szezon két részre szedése, avagy idén ranked Solo/Duóban kétszer kell majd játszanod beosorolókat, kétszer tudod elérni a kitűzött célt. A másik nagy terület, amin dolgoztak a fejlesztők, a rankedezésért bezsebelhető ingyenes skinek megszerzésének módja. Tavaly csak a Gold IV (Arany IV) feletti idézőket jutalmazta a Riot Games, 2023-ban rangtól függetlenül a gyűjteménybe kerülhetnek a Diadalmas hőskinézetek. De melyek a követelmények, amelyek ezekhez az ingyenes skinekhez kapcsolódnak?

Hogyan szerezheted meg az ingyenes hőskinézeteket 2023-ban, ha legalább az Arany IV rangot elérted?

A feladat pofonegyszerű. Mindössze 80 Split pontot kell összegyűjtened. Győzelemért 10 pont jár, vereségért 6 pont jár. Legrosszabb esetben 14 mérkőzés alatt (ha mindet el is veszíted) megszerzed a szükséges pontmennyiséget, a Diadalmas hőskinézet a gyűjteményedbe kerül.

Hogyan szerezheted meg az ingyenes hőskinézeteket 2023-ban, ha Ezüst 1-nél nem sikerült feljebb jutnod egy adott rangsorolt szezonban?

Itt ugrik a Wukong a vízbe. 80 Split pont helyett 1600 (!) Split pontra van szükség az ingyenes Victorious skinekhez. Ha egyszerűen te vagy a legjobb, senki nem tudja legyőzni a csapatodat, akkor legalább 160 mérkőzést kell játszanod a Split 1-ben. Ha 50%-os győzelmi arányt tudsz hozni az összecsapásaidon, akkor 200 mérkőzésre van szükséged. Ha annyira szerencsétlen vagy, hogy mindig vereséget szenvedsz (legrosszabb eset), akkor 267 meccs kell a szükséges pontmennyiséghez.

Összességében továbbra is előnyben részesíti az Arany rangtól felfelé harcoló idézőket a Riot, de legalább ott a lehetőség az alacsonyabb szintet megütő játékosoknak is arra, hogy részesei legyenek a "Diadalmas-klubnak".

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!