Holnap új előzetest kap a The Mandalorian 3. évada

Holnap új előzetest kap a The Mandalorian 3. évada

Márciusban végre folytatódik a The Mandalorian is!

Március 1-jén végre folytatódnak Din Djarin és Grogu kalandjai, folytatódik a The Mandalorian sorozat, immár a 3. évaddal. Egy-két rövid előzetest már kaptunk a szériához, ami 2023 egyik legjobban várt Star Wars-szériája, még akkor is, ha sok más izgalmas műsort láthatunk majd idén a messzi, messzi galaxisból. Hogy pontosan milyen Star Wars-sorozatokra várunk idén, azt a következő cikkben gyűjtöttük össze.

Az biztos, hogy a 3. évadban ellátogatunk majd Mandalore-ra, ahol valószínűleg Mandónak meggyűlik majd a baja Bo-Katannal is. A három legizgalmasabb téma azonban még mindig Mandó múltja, Grogu származása és persze Grogu jövője, hiszen a Jedi visszatér után járunk, valahogy el kell majd varrniuk a szálakat és azt is el kell majd mesélniük, hogy mi történt főszereplőinkkel, hogy hol volt Mandó és Grogu a 7. és 9. epizód között.

Nem kell már sokat várnunk a 3. évadra, ahogy annak következő előzetesére sem. A holnapi NFL Super Wild Card Game félidejére ugyanis új The Mandalorian előzetest ígértek nekünk a szervezők. Alig várjuk már!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!