Az összes autó, amit elvettek a GTA Online-ban

Az összes autó, amit elvettek a GTA Online-ban

A közösség forrong a döntés miatt.

A GTA Online-ból a legutóbbi frissítést követően jelentős számú autót távolítottak el, közel 200 járművet tettek elérhetetlenné az weboldalakon keresztül, tehát Warstock Cache & Carry-n, Southern San Andreas Super Autoson és Legendary Motorsporton. A Rockstar úgy indokolta meg ezt a teljesen érthetetlen – és védhetetlen – döntést, hogy kevésbé használt járműveket távolítják el azért, hogy egyszerűsítsék a böngészési élményt. Erre egy szűrő és vagy kereső is elég lett volna, vagy esetleg az, hogy ha rányomunk egy autóra, majd visszalépünk, ne ugorjon az oldal tetejére. Ahogyan az várható volt a közösség nagyon felháborodott, lesújtva és dühösen fogadták a döntést, és sokan remélik, hogy a Rockstar visszavonja a döntést.

Többen úgy érzik, hogy most történelmi tartalmak tömkelegéről maradnak le. Fontos azonban tisztázni, hogy azért nem örökre kell búcsút intenünk ezeknek a járgányoknak. Amennyiben már birtokában vagy a GTA Online-ból eltávolított járművek bármelyikének, akkor továbbra is hozzáférhetsz hozzájuk a garázsaidon keresztül, tehát nem veszik el őket tőled. Ugyan az online boltokból már nem lehető őket megvenni, továbbra is felbukkanhatnak időről-időre a Luxury Autos és Premium Deluxe Motorsport kereskedésekben, a kaszinó pódiumán és esetleg Prize Ride-ként. A PS5-ös vagy Xbox Series X/S-en játszók az LS Car Meet-en keresztül megvásárolhatják bármelyik eltávolított járművet más játékosoktól, akik már rendelkeznek velük. Ha pedig előfizetsz a prémium GTA+ szolgáltatásra, akkor a Vinewood Car Clubhoz is hozzáférhetsz, ahol a GTA Online-ból eltávolított autók némelyike megjelenhet tesztvezetésre vagy vásárlásra is.

Ne is húzzuk tovább az időt, a képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol az összes eltávolított járművet megtalálod. A képen a 190Z látható.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.