Megjött a The Mandalorian 3. szezonjának előzetese és kiderült a premier időpontja is

Az új évad idén márciusban érkezik a Disney+-ra.

Ahogy közeledik a tavasz, a várakozás egyre csak nő a The Mandalorian harmadik szezonjával kapcsolatban, a rajongók pedig nem véletlenül várják Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) és fia, Grogu következő kalandjait. Szerencsére kiderült, hogy március elsejére tűzték ki az új évad premierjét, addig viszont marad a várakozás, de legalább a Lucasfilm volt olyan kedves és egy vadonatúj előzetest adott ki az NFL Wild Card Game estéjén.

A trailer, hasonlóan a szeptemberihez, ismét bemutatja, hogy a duó Mandalore-ba utazik. Az egyesülést követően Grogu félreteszi a Jedi útját, hogy ketten találkozzanak más mandaloriakkal a szülőbolygójukon. Miután Din elnyerte a Sötétkardot Moff Gideontól (Giancarlo Esposito) – ami jogot ad neki, hogy uralkodjon Mandalore felet –, találkoznak Bo-Katan Kryze-zal (Katee Sackhoff) is. A trailerből kiderül az is, hogy Din kap egy nagyon komoly figyelmeztetést Carson Teva kapitánytól (Paul Sun-Hyung Lee).

A Collidernek adott interjújában Esposito arról mesélt, hogy a 3. évad sokkal epikusabb lesz az eddigieknél:

„Szeretem a műsor mögött rejlő mitológiát, amely beépül a filmszerűnek tűnő látványvilágba. És szeretem azt is, hogy ebben az évadban minden epizód olyan, mintha egy új filmet láthatnának a rajongók.”

Míg az 1. évad megalapozta a világot és a történetet, majd a 2. évad pedig a nagyobb Star Wars-galaxishoz kötötte azáltal, hogy olyan karaktereket hozott be, mint Bo-Katan, Boba Fett (Temuera Morrison), Ahsoka Tano (Rosario Dawson) és Luke Skywalker (Mark Hamill). Addig a 3. évad remélhetőleg a két eddigi verzió kombinációja lesz, és talán Dr. Pershing (Omid Abtahi) visszatérésével az új évadban arra is választ kaphatunk, mit akart Moff Gideon Grogu vérével.

A 3. évadban Din korábbi szövetségesei is visszatérnek, köztük Nevarro bíró, Greef Karga (Carl Weathers). Szintén feltűnik még Peli Motto (Amy Sedaris), de az sem kizárt, hogy újra cameozik Boba Fett és Fennec Shand (Ming-Na Wen). Azt is bejelentették még, hogy a legendás színész, Christoper Lloyd is feltűnik majd a sorozatban, bár az, hogy mi lesz a szerepe azt egyelőre nem tudni, ezért márciusig még várnunk kell, hogy kiderüljön.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!