Kiszivárgott képen az új Suicide Squad játék - Kezdhetünk aggódni?

Kiszivárgott képen az új Suicide Squad játék - Kezdhetünk aggódni?

Lehet, hogy jobban hasonlít majd a Suicide Squad: Kill the Justice League a Marvel's Avengershez, mint azt gondoltuk volna.

Decemberben végre megerősítették, hogy 2023. május 26-án érkezik majd a Rocksteady legújabb DC-játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League. Az Arkham-széria alkotói ismét  a szuperhősökhöz nyúlnak, ám ezúttal egy teljesen más megközelítésből.

Az Arkham-játékokkal ellentétben a Suicide Squad nem egy hős, sőt nem is hősre, hanem rögtön 4 gonoszra fókuszál majd a játék. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark összeállnak, hogy megmentsék a Földet és nem mellesleg eltegyék láb alól az Igazság Ligáját.

Nincs már messze a megjelenés és bár a cinematic előzetesek izgalmasak és látványosak voltak, hosszas játékmenetet még nem láttunk. Most egy kiszivárgott kép érkezett a játékból, ami ugyan csak a játék menüjét vagy legalábbis annak egy lehetséges verzióját mutatja, azért ezen az egy képen is találhatunk izgalmas, egyben ijesztő dolgokat.

Az egyik érdekes menüpont a Battle Pass, amiért már most nem sokan rajonganak. Feleslegesnek érzik a játékba a Battle Passt, főleg ha az egy olyan pofátlan rendszer lesz, mint volt az anno a Marvel's Avengers esetében. ÉS ez igazából a titok nyitja. A Marvel játéka óriásit bukott 2020-ban, hiszen a közepes játékmenetet unalmas Battle Pass és lehúzó in-game Áruház színesítette. Hogyhogy nem, az Áruház is ott virít a Suicide Squad menüjében, felelevenítve ezzel az összes förtelmes emlékünket, amiket a Marvel's Avengersnek köszönhetünk.

Pénzhez kötött XP, pénzhez kötött craft... köszönjük szépen, de ebből nem kérünk még egyszer. Reméljük, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League nem esik majd ugyanabba a hibába, mint a Marvel's Avengers.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!