Kiszivárgott a Forspoken első órája és a gépigénye is elég erős

Kiszivárgott a Forspoken első órája és a gépigénye is elég erős

Az alapból 80 eurós játékhoz elég komoly vas kell és így első ránézésre azért mégsem dobunk egy hátast a látványtól.

Kapott az utóbbi időben hideget-meleget a Square Enix közelgő akció-RPG játéka, a Forspoken, és a most kiszivárgott videó sem feltétlenül azt erősítette, hogy mindenáron meg akarja venni az ember a 80 euróba kerülő alkotást. Bár így legalább megtekinthető a PS5-ös verzió első órája a neten, és ezáltal némi betekintést kaphat mindenki, hogy körülbelül mire is számíthat, ha belevág a kalandba.

A Forspokenben egy Frey Holland nevű leányzó lesz a főszereplő és az ő történetét követhetjük nyomon, aki a New York-i hétköznapjaiból csöppen bele Athia gyönyörű, ámde annál veszélyesebb fantáziaföldjére. Ezt a világot fenyegeti a Break, és bár látszólag áthatolhatatlan, Frey mégis útnak indul, hogy megszabadítsa Athiát a gonosztól és visszaállítsa a korábbi dicsőségét.

A szivárogtatás a ResetEra fórumokon keresztül történt, de ha már kikerült az internetre a Forspoken első órája, akkor legalább kiderül milyen lett a továbbfejlesztett felhasználói felület, a harcot és az egyéb kiegészítők. Nem sok olyan van egyébként a videóban, amit hivatalosan eddig ne fedtek volna fel:

A másik érdekessége a játéknak, hogy a hivatalos gépigény alapján azért nagyobb felbontás és jobb grafikai beállításokhoz azért elkel majd otthonra egy erőteljesebb vas, és most nem csak a 4K 60 fps-re gondolunk itt:

Ezek után még érdekel téged a játék?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!